fbpx

Soroush Elmis Kulturella Återkomst på The Park

Soroush Elmi, grundare av Matris Event & Production, återvänder till den pulserande konstvärlden med en serie kulturella evenemang på The Park. Trots sitt engagemang som digital fundraiser på International Rescue Committee, ägnar han nu sin fritid åt att återuppliva och utveckla sitt konstnärliga arbete. Genom samarbete med den mångsidiga gemenskapen på The Park planerar Soroush att skapa en spännande fusion av konst och kultur.

År 2016 grundade Soroush sitt eget produktionsföretag med inriktning på att arrangera konserter och musikproduktioner. Med omfattande erfarenhet av att organisera evenemang, inklusive framstående platser som Berwaldhallen och konserthuset, har Soroush cementerat sin position som en betydelsefull aktör inom konst- och kulturbranschen.

Under de senaste tio åren har han varit verksam som producent, production manager och festivalkoordinator inom konstvärlden i Sverige. Soroush betonar vikten av att kunna arbeta fritt med konst och kultur i Sverige utan censurering eller hinder, vilket har varit en möjlighet han värdesätter högt sedan han kom till Sverige, som student för femton år sedan.

Nu, efter att ha anslutit sig till The Park, en kreativ och kulturell knutpunkt på Södermalm, planerar han att organisera en serie evenemang som inkluderar minikonserter, workshops och tal. Han ser The Park som den perfekta platsen för att bygga och dela sin konstnärliga vision med en engagerad publik.

Ett av höjdpunkterna i Soroush planer är en konsert den 23 februari med Kaveh Salehi, en erfaren gitarrspelare och musiker som kommer att göra sin första soloframträdande i Sverige. Därefter följer ett projekt vid namn Shibali och är en uppsluppen kombination av afrikanska och syd iranska rytmer blandat med elektronisk musik den 6 april, framfört av percussionisten Habib Meftah och musikern Rouzbeh Esfand.

Den 31 maj utlovas en enastående konsert där kalligrafi förenas med musik. Konstnären Younes Faghihi från Frankrike kommer att skriva och rita på ett sätt som påminner om persisk kalligrafi, samtidigt som musik böljar i bakgrunden. Detta skapar en fängslande symbios av konstformer. Parallellt med konserten kommer konstnären att hålla en kalligrafi-workshop med namnet “Toranj.”

Soroush ser fram emot att återuppliva sitt engagemang för konst och kultur och ser The Park som den idealiska platsen för sina planer. Med förhoppningar om att detta samarbete kommer att fortsätta under hela 2024 och eventuellt längre fram, ser han fram emot att skapa en serie minnesvärda kulturella upplevelser för publiken på The Park.

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !