fbpx

Ny VD för The Park – Per Schelin

Vi välkomnar varmt vår nya VD

Per Schelin kliver in som ny VD för The Park och dess olika anläggningar där han kommer fortsätta driva och utveckla våra kärnvärden som ett kreativt, inspirerande och inkluderande coworking space. Detta i kombination med att stärka vårt erbjudande och ekosystem, för att skapa en ännu bättre upplevelse och förutsättning för våra medlemmar att växa, där ett exempel är nytillskottet av The Park Rådhuset med en fantastisk eventyta. Nuvarande VD, Madeleine Rudefors, har valt att lämna sitt uppdrag på The Park, men finns kvar hos oss under några veckor för eventuella frågor.  

Per har varit inne på The Park under hösten och fokuserat på frågor inom process- och konceptutveckling för en stärkt medlemsupplevelse, samt påbörjat arbetet med strukturer och roller för att driva frågorna vidare framåt. Han har innan dess och under de senaste 7 åren suttit i den svenska ledningsgruppen för mobiloperatören Tre (3) med olika ansvarsroller inom bland annat strategi, transformation, produkt-, affärs- och verksamhetsutvecklingsfrågor, alltid med fokus på tillväxt och kundupplevelsen. Tidigare uppdrag har även inkluderat roller inom marknadsföring, CRM och försäljning i olika branscher och bolag, primärt inom IT, Telekom och Media, både i Sverige och i USA.  

”Jag ser fram emot att driva och leda det fortsatta arbetet med The Park, där vi tillsammans med våra fantastiska medlemmar ska fortsätta utveckla vårt koncept och erbjudande på en växande marknad”, säger Per om sitt nya uppdrag och fortsätter: ”Det känns inspirerande att få jobba i en miljö driven av ambitioner och entreprenörskap, där jag fortsatt vill lära känna våra medlemmars verksamheter, för att än bättre förstå hur vi kan stötta dem på sin resa mot sina mål, där jag ser fram emot att fånga upp tankar och idéer om framtiden på några av våra fredagsfrukostar, olika event eller bara över en kaffe”.  

Per, som är uppvuxen i Alingsås, bor idag tillsammans med fru och två barn i Bromma, där de håller igång med vänner, familj och olika aktiviteter. På den egna listan står aktiviteter som skidåkning, hockey, spela musik och försök till gymträning högt upp, samt att han är inne på femte året som fotbollstränare för pojkar födda 09. 

Med detta så tackar vi av Madeleine och välkomnar Per ombord, där vi nu tar sats mot ett framgångsrikt 2020 tillsammans!

 

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !