fbpx

Nytt community för life science

Vi är glada att meddela att det snart är dags för att vara en del av life science i Hagastaden vid Karolinska i januari 2024. The Park Forskaren kommer att förena det bästa av två världar – coworking och Life Science – i en dynamisk miljö som främjar innovativa samarbeten. Dagens visning bjöd på både sol och nyfikna besökare! 

Första våningen kommer att erbjuda evenemang för allmänheten, utställningar och föreläsningar. Forskaren, som är beläget i Hagastaden, fungerar som en samlingsplats för avancerad teknologi, företagsverksamhet, restauranger och världsklassiga evenemangslokaler. Vi ser denna plats som en möjlighet att ytterligare stärka Stockholms coworking miljö genom att erbjuda hubbar för samarbete inom alla branscher. Här kan du bli en del av ett community som engagerar sig inom den digitala branschen och verkar i en livlig miljö omgiven av kreativa människor. På Forskaren kommer du att uppleva en inspirerande Life Science-miljö. Anläggningen rymmer restauranger, en takterrass med utsikt över Stockholm och flera mångsidiga evenemangslokaler. 

Ta chansen och bli en del av ett kontor med gemenskap i hjärtat av Stockholms medicinska värld. Tillsammans ska vi utvecklas och skapa ett levande Life Science-community! 

 

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !