fbpx

The Park öppnar ny kreativ hubb i Sjöstaden.

The Park slår upp dörrarna för en ny coworkinganläggning i Hammarby Sjöstad. En nischad innovationshubb för digitala medier och MetaVerse öppnas i april tillsammans med Goodbye Kansas. Goodbye Kansas Studios är ledande inom teknologidrivet visuellt innehåll och animation med ett eget hus komplett med produktionsstudios och innovationsmijöer. The Park skapar nu Stockholms mest spännande plats för film, VR och Metaverse där vi ger möjligheten för en snabbt växande bransch att samlas i en fastighet som ligger i framkanten av innovation. Vi kombinerar den miljön med coworking, service, event och andra mervärden samtidigt som Goodbye Kansas får en hyresgäst som bidrar till att förstärka sin roll inom branschen och gentemot framtidens talanger inom området. Helena Rex, VD för The Park beskriver upplägget där The Park hanterar all facilitet av uthyrningen och samtidigt fyller lokalen med innovativa människor som bidrar till härlig stämning, networking och ett levande community på arbetsplatsen.
Jag är mycket glad att ta vidare vår innovationsresa genom att nu lansera The Park PopUP med coworking as a service, ett helt nytt koncept i branschen där det bästa av två världar möts – Coworking i en fantastisk dynamisk miljö i samarbete med större företag som starkt bidrar till att människor, team och företag växer. Samarbetet med Goodbye Kansas ger oss en möjligheten att ytterligare förstärka vårt community med en spännande ny bransch i ett attraktivt område i Hammarby Sjöstad.”
[tek_button button_text=”Ta Kontakt!” button_style=”tt_primary_button” button_color_scheme=”btn_primary_color” button_hover_state=”” button_icon_bool=”no” button_link=”url:http%3A%2F%2Fthepark.se%2Fkontakt|title:Kontakta%20Oss” button_position=”button-center”]

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !