fbpx

Ny community partner

Vi på The Park är glada att ha med oss VILDA som Community Partner. VILDA är ett nätverk för ledande kvinnor inom Life Science och kommer på internationella kvinnodagen den 8 mars ha ett event hos oss på The Park Forskaren.

Bakom detta initiativ står tre framstående kvinnor inom Life Science – Anna Törner, Cecilia Bröms-Thell och Sarah Lidé. Deras gemensamma erfarenhet inom branschen har drivit dem att starta nätverket VILDA (VD Inom Lifescience: Damer för Affärsnätverkande). Målet med VILDA är att skapa en trygg och öppen plattform för kvinnor i ledande befattningar där medlemmarna kan dela erfarenheter, skaffa nya insikter och låta sig inspireras av varandra.
Nätverket strävar efter att främja utvecklingen och stärkandet av medlemmarnas roller, både affärsmässigt och personlighetsmässigt. Samtidigt vill man bygga upp ett värdefullt nätverk för ömsesidig tillväxt och stöd.
Det långsiktiga målet är att kulminera i en nationell “summit” där kvinnor inom Life Science från hela Sverige kan samlas för att stärka varandra och skapa en stark gemenskap. VILDAs aktiviteter under 2023 har bestått av flera arrangemang med inspirationsföreläsare och nätverksträffar, dels som kvällsarrangemang i Lund, Uppsala, Göteborg och Stockholm.

VILDA’s nästa stora arrangemang är hos oss på The Park Forskaren den 8 mars. Då kommer VILDA ha sitt årsmöte för både VILDA CORE och Community.

Lägg till din rubriktext här

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !