fbpx

Mathilda – En Passionerad UX-designer på The Park

Mathilda Molin, praktikant (till vänster), och kollega Elvira Skånman (till höger).

Välkommen till The Park, där kreativitet och samarbete blomstrar. Möt Mathilda, vår 24-åriga UX-designer som har varit en ovärderlig tillgång för vårt team sedan november.

Mathilda, med sin gedigna utbildning som UX-designer med krav kompetens från Chas Academy, har varit en framstående medlem av The Park-familjen. Hennes engagemang sträcker sig över projekt som omfattar The Park Friends-medlemskapet och The Park Bistro-appen. Hon har ägnat sig åt att förbättra den fysiska och digitala kundresan i bistron och genomfört välgrundade målgruppsanalyser för våra potentiella Friends-medlemmar. Genom samarbete med internt och externt team samt genom att samla in data genom intervjuer har Mathilda visat en imponerande förmåga att navigera i den komplexa världen av UX-design.

Mathilda delar med sig av sin passion för att hitta lösningar och trivs med att arbeta kreativt. Hon ser UX-research som en grundläggande del av sitt arbete men strävar alltid efter att finna nya och innovativa lösningar. Hennes nuvarande fokus ligger på att fortsätta utveckla den fysiska kundresan i bistron såväl som att göra en välgrundad målgruppsanalys på potentiella friends medlemmar.

En viktig aspekt för Mathilda är The Parks unika kultur och atmosfär. För henne är det viktigt att medlemmarna ser platsen som sitt eget kontor och att de uppskattar den inspirerande miljön som erbjuds. Evenemangen på The Park är en höjdpunkt, och Mathilda är särskilt förtjust i breathwork med André och Cain på torsdagar kl 17.15, standup/improteater och evenemang om personlig utveckling. Hon betonar fredagsfrukosten som veckans höjdpunkt, en tid då alla på The Park kan koppla av och bygga starkare band.

På The Park fortsätter Mathilda att inspirera och bidra till en dynamisk och framåtriktad arbetsmiljö. Vi är glada över att ha henne som en del av vår gemenskap och ser fram emot att se hennes fortsatta framgångar här på The Park!

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !