fbpx

Lyckönskningar efter avslutad praktik

fr. v. Amanda Ferm, Mikael Ahlström, Alan Wojcik och Albin Sehlberg

På The Park värdesätter vi innovation och personlig utveckling. Att samtidigt kunna bidra till unga människors positiva start i sina karriärer är något som verkligen gläder oss! Nu har vi tackat av fantastiska Amanda Ferm, Alan Wojcik och Albin Sehlberg som har gjort sin LIA hos oss.

Ett stort tack

Vi har nu sagt adjö till Amanda Ferm, Alan Wojcik och Albin Sehlberg, som har genomfört sitt “Lärande i Arbete” (LIA) hos oss. Denna praktikperiod är en del av Medieinstitutets utbildning inom Digital Content Design. Vi kan bara uttrycka vår stora uppskattning för den fantastiska insats de har gjort under de senaste 8 veckorna. Deras engagemang och deltagande i alla projekt har verkligen imponerat på oss. Vi vill även nämna de snygga affischerna som de har skapat! Ett stort tack och lycka till i framtiden!

Är du vår nästa studerande?

Det är ingen hemlighet att vi på The Park älskar innovation och personlig utveckling. Om vi dessutom kan bidra till att unga personer får en bra start i sina karriärer, då är det verkligen något som gläder oss. Under LIA ges den studerande en möjlighet att utveckla sina kunskaper i en verklig arbetsmiljö. Genom att samarbeta med arbetsplatsen appliceras och förstärks de teoretiska kunskaperna från skolan. Detta ger den studerande inte bara värdefull arbetslivserfarenhet, utan även en försmak av den kommande yrkesrollen redan under studietiden. Utöver detta skapas även värdefulla kontakter inom arbetslivet, vilket kan öppna upp möjligheter till anställning direkt efter utbildningen!

Vi är redo att ta emot fler LIA-studenter, så om du eller någon du känner letar efter en LIA-plats är du välkommen att höra av dig till oss!

Let’s start Growing Together!

 

Klicka på länken nedan för mer information!

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !