fbpx

Lifvs vinner Årets Samhällsaktör!

Innovation 2022 The Park

Vi är så glada och stolta över att vår medlem Lifvs igår fick utmärkelsen Årets Samhällsaktör i kategorin Innovation där de andra finalisterna var inga mindre än H2 Green Steel och Polarium.

För tionde året i rad delar Gullers Grupp i samarbete med Dagens industri ut priset ”Årets samhällsaktör” till organisationer eller personer som gör insatser för allas vårt bästa. De två övriga vinnarna var i respektive kategori var Cancerfonden och Axfoundation!

Vi gratulerar Daniel som hälsar att det här är verkligen något som hela teamet med VD, Patrik Frisk i spetsen har åstadkommit! Gå förbi plan två på The Park Södra eller gratta dem i korridorerna!

För sitt arbete med att tillgängliggöra obemannade livsmedelsbutiker i Sveriges glesbygd har Lifvs tagit sig an en av vår tids största samhällsutmaningar, utanförskap. Genom sitt innovativa arbete och engagemang bidrar Lifvs med ett starkt och viktigt demokratiskt perspektiv på denna globala utmaning.

Det är otroligt hedersamt att få vinna det här priset och jag ser det som ett starkt kvitto på vår ambition att vilja vara en viktig del av de samhällen där etablerar oss som en naturlig mötesplats och bidra till en högre servicegrad.

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !