fbpx

Jobtech – A Walk in The Park: Steg 3

Välkommen till höstens första meetup med JobTech!

Arbetsmarknaden står inför enorma förändringar, från distansjobb och ökad arbetslöshet till en accelererad digitalisering, klimatomställning och längtan efter ett flexiblare arbetsliv. Normen om den traditionella 9-till-5-anställningen på kontoret är hotad på vår digitaliserade arbetsmarknad. Flexibilitet och hybrida arbetsmodeller efterfrågas i allt högre grad, och pandemin har skyndat på utvecklingen.  Tillsammans med olika experter utforskar vi hur datadriven teknik driver på den flexibla arbetsmarknaden utifrån två teman. Keynote speakers Emelie Fågelstedt och Mille Beckman varvas med panelsamtal och nätverkande. Efteråt blir det avkopplat mingel och AW i bistron.   

Tid: 28 September KL 15.00-18.00.

Plats: Studio Engine, The Park Södra

[tek_button button_text=”Anmäl dig här” button_style=”tt_primary_button” button_color_scheme=”btn_primary_color” button_hover_state=”” button_icon_bool=”no” button_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.swedishjobtech.se%2Fevents%2Fjobtech-a-walk-in-the-park-step-3|title:Till%20Anm%C3%A4lan” button_position=”button-center”] Detta är vårt tredje arrangemang i serien “JobTech – a walk in The Park”, arrangerat i samarbete med Swedish JobTech, Futurion, Svenska Nomader och Hack for Earth Foundation. Alla med en gemensam ambition att förbättra arbetsmarknaden för individ, företag och samhälle genom innovation och ny teknik i kombination med strategisk samverkan.

Tema 1 – Arbetsformer

Gigekonomin, den traditionella tillsvidareanställningens roll framåt och möjligheten att jobba i nätverk för att dela kompetensresurser. Keynote av Emelie Fågelstedt – Digital strateg på Future of Work  Panelsamtal med:
  • Emelie Fågelstedt , Digital strateg, Future of work, Svenska Nomader
  • Ann-Therése Enarsson, VD Futurion
  • Jan Paulusz, Community Manager TRR Forum och Arbetslivsexpert, TRR
  • Åsa Zetterberg, Förbundsdirektör TechSverige
  • Rasmus Solholm, VD och grundare Gigstr

Tema 2 – Arbetsplats & community

Arbetsplatsen post-corona: distansarbete, co-working och vikten av community i såväl det fysiska som digitala rummet. Keynote av Mille Beckman– COO & senior rådgivare inom hållbart arbetsliv på GoToWork Panelsamtal med:
  • Mille Beckman, COO & senior rådgivare inom hållbart arbetsliv, GoToWork
  • Helena Rex, CEO & partner, The Park
  • Robin Vetter, Community manager GOTO10, Internetstiftelsen
  • Thomas Bendz, CCO & funding partner, AroundTheCorner  
  • Emelie Fågelstedt , Digital strateg, Future of Work
Kontakta oss så får du snabb återkoppling och möjligheten till en visning! Du kan läsa mer om oss på The Park här [tek_button button_text=”Ta Kontakt!” button_style=”tt_primary_button” button_color_scheme=”btn_primary_color” button_hover_state=”” button_icon_bool=”no” button_link=”url:http%3A%2F%2Fthepark.se%2Fkontakt|title:Kontakta%20Oss” button_position=”button-center”]

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !