fbpx

Hållbar Retrokänsla – Behind the scenes på The Park Marievik

Följ med behind the scenes på The Park Marievik!

Förberedelserna inför öppningen av vår nya etableringen i Marievik i Januari 2023 rullar på i en rasande fart. Väggar målas, mattor tvättas och golv slipas på de 1700 kvm högst upp i huset, där det snart kommer att finnas flexibla konferens- och arbetsplatslösningar. Spåren av brandskyddsföreningen i deras gamla lokaler ser man snart inte längre röken av. Millennieskiftets anda sitter däremot fortfarande i väggarna, bokstavligen.

Inga detaljer får missas! Det har bland annat våra medarbetare Mårten Bengtsson och Tiina Rossi sett till.

Fastigheten Marievik 26, även känt som Millenniumhuset, uppfördes på Liljeholmskajen mellan 2000-2001. Det tidiga 2000-talets nymodernistiska uttryck speglas såväl på utsidan som på insidan, och ger lokalerna en distinkt retrokänsla.

Frida Andersson, Facility Manager på The Park, har gjort ett gediget förarbete inför inflytten.

Färgstarka mattplattor är kanske inte det första man tänker på när man föreställer sig det moderna coworking-kontoret. Men genom att behålla och rusta upp den befintliga inredningen sparar vi in på vår viktigaste resurs– Miljön. När bygg- och fastighetsbranchen står för 21% av Sveriges totala utsläpp av växthusgaser, där den största andelen kommer från materialproduktion, samtidigt som rivningsavfall står för 35% av allt avfall, måste man tänka om. Snygga, nylagda golv är kanske mer estetiskt lockande, men när man väger det mot den miljöpåverkan det innebär, blir valet inte svårt. Genom att behålla det gamla blir framtidens arbetsplats hållbar från grunden

Sneak peek - The Park Marievik

Snart sätter visningarna av The Park Marievik igång!

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !