fbpx

Grattis Property Passion! –  gör sitt bästa år någonsin på The Park

Grattis Property Passion! –  gör sitt bästa år någonsin på The Park

  The Park medlemmen Property Passion växer så det knakar. 2021/2022 blev deras bästa år hittills, med en omsättningsökning på otroliga 95%. Kommunikationsbyrån, som funnits sedan 2011 och nyligen bytte namn från Näpen, erbjuder kommunikationsstöd för fastighetsbranschen inom områden som platsmarknadsföring, property branding, platsaktivering och samverkan. De ser ett ökat kommunikationsbehov inom kommersiella fastigheter, stadsutvecklingsprojekt och marknadsföring för hela stadsdelar. Det syns i både antalet och bredden av nya uppdrag som Property Passion tar på sig, och deras resultat talar för sig själv.   

“Vi kan och älskar branschen och processen för hur man marknadsför platser, fastigheter och fastighetsbolag. Allt vi gör handlar om att öka attraktiviteten för vår uppdragsgivares affär och bidra till att skapa platser där människor vill vara,” säger Anna Blank, vd och grundare av Property Passion.

  Anna Blank, VD och Grundare av Property Passion.   Property Passion har varit medlem på The Park sen 2019. Här har de hittat både ett gynnsamt läge och en flexibilitet som förenklar deras tillvaro och gör att de kan fokusera på vad de gör bäst.  

“Vårt kontor på The Park Södra ligger så bra till, det är lätt för alla att komma in till kontoret och lätt för oss att ta oss vidare till våra kunder som sitter över hela stan. Det känns även skönt att byrån kan växa snabbt och obegränsat utan att vi får några problem med kontorslokalerna,” säger Anna. 

  Nu väntar en storsatsning inom det snabbväxande området platsaktivering under hösten, med ambitionen att driva och leda utvecklingen av varumärkesbyggande inom området. På The Park Södra ser vi även fram emot att välkomna deras nya medarbetare som medlemmar, som rekryterats för att stärka deras erbjudande inom strategi, idégenerering och rådgivning. Grattis Property Passion!  

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !