fbpx

En Dag Fylld med Affärsmöjligheter – Eget Företag STHLM på The Park Södra

Igår hade Eget Företag STHLM premiär med deras första fysiska mässa på The Park Södra. Eventet lockade företagsamma individer från olika sektorer. Dagen bjöd på insiktsrika föreläsningar, spännande möjligheter och värdefulla utbyten. Syftet var att skapa en mötesplats för företagare som vill ta sitt företag till nästa nivå. 

Alltid digitalt – nu också fysiskt

Sedan 2001 har Eget Företag funnits på nätet där de har en lång historia av att stödja entreprenörer som strävar efter att starta, driva och utveckla sina företag genom att bistå företagare i produktioner, evenemang och kunskapshöjande seminarier. I år öppnar de upp för ett nytt koncept – Eget Företag STHLM som är istället är en fysisk mötesplats, och igår hade de premiär!

 

En Dag Fylld med Kunskap och Nätverkande

Stämningen var fantastisk när människor samlades i en fullsatt bistro, lyssnade folk på föreläsningar, inspirerades av utställningar och utbytte tankar i workshops. Det blev ett event som som öppnade dörrar till nya idéer och verktyg för att främja företagstillväxt där människor kunde mötas och lära av varandra. Efter dagtidsaktiviteterna övergick evenemanget till en avslappnad kväll med DJ vilket gav möjligheter till fortsatt nätverkande, med förhoppningen om framtida samarbeten och affärsmöjligheter.

Eget Företag STHLM hade verkligen satt ihop en otroligt trevlig och givande dag. Trots att det var premiär för evenemanget var det uppenbart att arrangörerna hade samarbetat med framstående partners och lockat inspirerande talare. Det är tydligt att de har ambitionen att fortsätta erbjuda fler liknande evenemang i framtiden, och det är svårt att tänka något annat än att dessa kommer bli lika framgångsrika som premiären.

Vi på The Park vill rikta ett stort tack till alla deltagare och partners som gjorde detta event möjligt. Håll ögon och öron öppna för nästa chans att delta i något liknande, för med en premiär som denna kan framtiden bara lova mer spännande möjligheter och affärssamarbeten.

Vill du också styra event? 

Det här eventet gjordes möjligt med hjälp av The Parks Bistro. Du kan läsa mer om The Parks studiofaciliteter på https://thepark.se/studios/

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !