fbpx

Ta chansen att göra din röst hörd!

Hand upp om du, precis som vi, tycker att livslångt lärande är superviktigt och kul!

I en värld där teknologin snabbt utvecklas förändras arbetslivet i en rasande takt! För att möta dessa förändringar behöver vi kontinuerligt lära oss nya färdigheter, uppgradera vår kompetens och vara öppna för att byta yrkesbana när det behövs. Ta chansen att göra din röst hörd och vara med och forma en framtid där kunskap och kompetens är nyckeln till framgång!

Livslångt lärande kallas det fenomen där lärandet sträcker sig över hela livet. Syftet med forskningsprojektet är att undersöka människors attityder till att byta yrken, fortsätta lära sig genom livet, utveckla sin kompetens, yrkesbyten samt att identifiera eventuella samband med personlighetsdrag, nyfikenhet, självreflektion och motivation.

Vi är nu delaktiga i ett spännande forskningsprojekt om livslångt lärande och vi vill inbjuda dig att delta! Tillsammans med Luleå tekniska universitet, Umeå universitet, Sprout Park, RISE Research Institutes of Sweden, NOX Consulting AB, ABB och Omställningsfonden genomför vi en omfattande studie för att undersöka attityder till livslångt lärande och för att öka motivationen när det gäller att ständigt utveckla våra kompetenser och kunskaper.

Din medverkan i detta forskningsprojekt är av stor betydelse för att kunna samla in tillräckligt med data och dra relevanta slutsatser. Genom att dela med dig av dina värdefulla åsikter och erfarenheter bidrar du till att forma framtida initiativ och program för kompetensutveckling!

Studien kan hjälpa till att skapa en bättre förståelse för hur vi kan öka motivationen och lusten till lärande under hela livet, vilket i sin tur kan gynna individer, företag och samhället som helhet.

 

 Ta chansen och var med genom att klicka på länken nedan!

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !