fbpx

Camilla Andersson blir Head of Sales and Communications på The Park Group.

The Parks nya Head of Sales and Communications Camilla Andersson och VD Helena Rex. Foto: Lisa Söderström / The Park.

The Park välkomnar Camilla Andersson i den nya rollen som Head of Sales and Communications. Camilla har sen innan en lång och bred kommersiell erfarenhet från hotellbranschen. Tidigare har hon tillbringat 12 år på Hilton Hotels i London, där hon arbetat i chefsroller både lokalt och centralt på Europa huvudkontoret, och bland annat var med och startade upp en Revenue Management funktion som stöttar runt 250 hotell i regionen. 2019 flyttade Camilla tillbaka till Sverige och har arbetat som sälj- och marknadschef på Story Hotels i Stockholm, som är del av Hyatt Hotels.

“Vi är mycket glada över att välkomna Camilla till The Park. Vi befinner oss i en expansiv tillväxtfas och Camilla har tillsammans med vårt sälj- och marknadsteam en spännande uppgift framför sig. Hennes kunskaper och bakgrund av framgångsrikt ledarskap ligger precis rätt för att utveckla och växa vår organisation”, säger Helena Rex, VD för The Park Group

I rollen som Head of Sales and Communication på The Park Group har Camilla ett övergripande ansvar för sälj- och marknadsavdelningen. I sitt arbete kommer hon genom sitt ledarskap aktivt att bidra till att vidareutveckla företaget och optimera verksamheten. 

“Vi står inför en spännande tid med en stark tillväxtresa i en så spännande och händelserik bransch. Våra medlemmar berättar att arbetsuppgifter som kräver interaktion och kreativitet utförs bäst på kontoret och genom att erbjuda ett professionellt och socialt community, både digitalt och fysiskt, med inspirerande events, allt med ett gemensamt fokus på Growing Together, ligger vi på The Park verkligen i framkant som coworking-aktör. Jag ser mycket fram emot att tillsammans med hela teamet vara med och ta organisationen till nästa nivå”, säger Camilla. 

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !