fbpx

Ett snack med Carolina på Athenas!

Vi satte oss med The Park medlem Carolina Ekstedt, som jobbar som Head of Speaker Development and Strategy på talarbyrån Athenas AB. 

Carolina, kan du berätta lite om Athenas?

“Athenas är den största leverantören i Sverige, Norden och topp 5 i världen på att leverera uppdragstagare över hela världen med erfarenhet av de flesta branscher.  Förtroendet från både föreläsare och kunder har byggts upp genom många års framgångsrikt samarbete. Med ett brett spektrum av ämnen, erbjuder Athenas Talarbyrå en mångfald av aktuella och spännande föreläsare.”

Hos Athenas får man alltid hjälp av kundrådgivare som säkrar att man matchas med rätt talarprofil. 

Carolina fortsätter, “Ett av skälen till att vi kan hålla en så hög nivå av kundanpassning är att vi b.la. är en del av Skandinaviens största kunskap- och talarförmedling som är en del av Opus Group ApS som funnits i 20 år med kontor i Europa där vi utbyter kompetens och erfarenhet för att fortsätta växa och utvecklas på den svenska marknaden och bli ännu mer attraktiva för våra kunder. Tillsammans med A-speakers som är ett systerbolag som är en del av Opus Group som ger oss på Athenas tillgång till befintliga, etablerade samarbeten och möjlighet att förmedla internationella talare som verkar över hela världen.” 

 

The Park ger tillgång till ett inspirerande nätverk av företag och företagare

I Sverige har Athenas två kontor etablerade, ett i Göteborg och ett hos oss på The Park i Stockholm.

“Att vara på The Park ger oss möjligheten att vara en del av en dynamisk och innovativ miljö. Genom att vara närvarande på The Park har vi tillgång till ett inspirerande nätverk av företag och företagare. Det möjliggör inte bara för oss att utöka vårt eget nätverk och skapa värdefulla samarbeten, utan det ger också en plattform för kunskapsutbyte och fortsatt tillväxt. Dessutom ger det oss möjlighet att vara närmare våra kunder och partners, vilket underlättar för oss att förstå deras behov och leverera ännu bättre kundanpassade lösningar.”

 

Athenas har mycket att se fram emot under 2024

Carolina berättar att Athenas ser fram emot att fortsätta växa och utvecklas på den svenska marknaden. “Med stöd från vår erfarenhet, vårt nätverk och våra talare strävar vi efter att fortsätta erbjuda högkvalitativa föreläsningar och föreläsare. Genom att vara en del av Skandinaviens största kunskaps- och talarförmedling och ha tillgång till internationella talare genom systerbolaget A-speakers, ser vi fram emot att fortsätta erbjuda en bredd av talare och ämnen som kan inspirera och berika våra kunders upplevelser, helt enkelt bidra till att organisationer och företag till att blir en bättre arbetsplats.”

Under våren erbjuder The Park tillsammans med Athenas flera frukostföreläsningar, som dessutom är gratis för våra medlemmar! Här finns kommande föreläsningar. Anmälning öppnas vecka 2 och sker via Community Platform.  

  • 2 februari – Kunskap som känns: föreläsning av Lars Strannegård
  • 20 mars – Makroekonomisk utblick: föreläsning av Anders Borg
  • 12 april – Att övervinna samhällsutmaningar för en tryggare framtid: föreläsning av Evin Cetin

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !