fbpx

Äntligen har Adaptit flyttat in på The Park Södra!

Adaptit är en oberoende konsultbyrå som vägleder digital transformation. Idag är de ett 40-tal konsulter med kompetens inom bland annat strategi, arkitektur, HR-nära förändringsledning och digital kommunikation. Deras konsulter spenderar mesta delen av sin tid i externa kunduppdrag där de varje dag gör sitt bästa för att göra sina kunder framgångsrika i en digital framtid. De arbetar både enskilt och i team men strävar alltid efter att tillgängliggöra hela sin kollektiva intelligens för att erbjuda varje kund ett unikt mervärde. Adaptit sätter ett stort värde i att bidra till en positiv och hållbar samhällsutveckling och riktar sig därför särskilt mot privata, offentliga och civila aktörer som tillhandahåller samhällsbärande funktioner.

Jonas Wedar, VD på Adaptit säger så här om varför de valde att sitta just på The Park:

”Vi valde The Park för att få möjligheten att sätta oss själv i ett dynamiskt sammanhang. Omvärlden och teknikutvecklingen rör på sig snabbt. Det är viktigt för oss som bolag att befinna oss i en miljö där vi både kan inspirera och bli inspirerade. Vi vill alltid erbjuda våra kunder ett mervärde bortanför vår leverans och ser därför fram emot möjligheten att bygga nya relationer och hitta synergier. Ett co-working space ger oss även möjlighet att fortsätta växa och utvecklas utan att behöva flytta. Vi är idag ett 40-tal konsulter och behovet av hemvist och lokaler för möten med våra kunder både förändras och varierar över tid.”

Han tillägger också: ”Tveka inte att titta in till oss på plan 2, vi är riktigt nyfikna på alla i huset och vill gärna höra mer om era spännande affärsidéer. Ni hittar oss i rummet med en frostad blå ”sky-line” längs med glasväggen!

Välkomna til The Park Adaptit!

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !