fbpx

Anne-Marie Andric, ny styrelseledamot för The Park

Som vår tidigare nyhet om nya Mood Managers kunde konstatera så sker det mycket på The Park nu inför höstens omstart och återtåg. Det sker inte bara förändringar på personalnivå, utan även på styrelsenivå händer det saker. Anne-Marie Andric är ny styrelseledamot för The Park och berättar mer om det i denna intervju. 

Hej Anne-Marie, berätta lite kort om din bakgrund

– Jag har arbetat med HR frågor i snart 25 år i 8 olika industrier. Gemensam nämnare är att samtliga bolag har varit internationella med någon form av förändringsagenda på bordet. Några bolag att nämna är GE Healthcare, Microsoft, Bisnode, iZettle och min nuvarande arbetsgivare Husqvarna Group. Min stora passion är kultur, ledarskap och hur man får affären att hänga ihop med arbetsgivarvarumärket – det som populärt kallas för Employer Branding. 

– Som HR chef på svenska Microsoft 2011-2014 lärde jag mig vikten av teknik som möjliggörare för det flexibla arbetet och hur man skapar en arbetsplats där både människa, plats och teknik måste samspela för välmående, produktivitet och en lönsam affär. Microsofts snart 10-åriga devis ”Arbete är inte en plats man går till, det är något man gör” har aldrig varit mer relevant än vad det är idag – post Covid och i den fjärde industriella revolutionen.

Varför gick du med i styrelsen för The Park? 

– Mikael Ahlström och The Park är pionjärer inom coworking sedan 20 år tillbaka. Att få vara med och bidra på The Parks fortsatta expansion men även bli inspirerad och lära av ett kompetent team är ett erbjudande som är omöjligt att tacka nej till. 

– Jag är dessutom en övertygad förespråkare av det flexibla arbetet där den fysiska platsen är en viktig del i hur kreativitet, innovation, lärande, social samvaro och tillhörighet både skapas och förstärks. Med min erfarenhet och passionerade övertygelse om coworking så hoppas jag kunna bidra några kloka inspel till teamet på The Park.

Hur ser framtiden för The Park ut? 

– Den har aldrig varit ljusare givet tiden vi befinner oss i. Man kan väl ledigt konstatera att pandemin har förändrat vår syn på var arbete ska utföras för alltid. Coworking både är och kommer att vara en mer naturlig del eller tillskott till många företags fysiska kontor – stora som små.

– The Parks erbjudande om coworking med olika sociala ytor. Olika typer av arbetsplatser, studios för videoinspelningar och livestreams. Poddbås, café, inspirationsföreläsningar och seminarier som bidrar till lärande och kreativ utveckling är ett attraktivt erbjudande för många bolag post-pandemin.

Varför tror du att coworking växer så enormt snabbt? 

– Det är en direkt effekt av pandemin och det sätt världen forcerades in att arbeta på annan plats än kontoret. Tekniken möjliggör arbete där det passar dig och din arbetsuppgift bäst. Vi ser även att hemmaarbetet har – i mångt och mycket – fungerat väl och många har upplevt både större frihet, varit mer produktiva och fått mer tid till privatliv. Att slippa resa i tjänsten eller lägga tid på pendling till och från ett kontor har även varit positiva effekter av pandemin.

– Å andra sidan har vi även insett vikten av det fysiska mötet och att den fysiska platsen kommer att fortsätta vara viktig för vårt välmående och sociala samspel. Dock kan den platsen se annorlunda ut än det traditionella kontoret. Coworking blir då ett alternativ och ett mer självklart val idag än vad det kanske var innan pandemin. Det är en väldigt spännande tid vi lever och verkar i och The Park befinner sig i just rätt bransch, i rätt tid med mer än 20 års erfarenhet av just ”den nya framtiden”.

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !