fbpx

The Park söker en streaming operatör

The Parks studioverksamhet växer

The Parks studioverksamhet, en del utav The Park coworking space, växer och vi har nu möjligheten att erbjuda en spännande tjänst som streaming operatör i våra live-studios på Södermalm, Stockholm. Vi letar efter en öppensinnad, kreativ person som inte är rädd för nya utmaningar och har ett stort intresse för mediaproduktion.

Ansvarsområden

  • Förproduktion med planering av sändningar och produktioner, samt kommunicera och synkronisera tekniska specifikationer med kund
  • Säkerhetsställa video/ljud teknik och programvara inför livesändningar
  • Operera broadcast-kameror (inklusive krankamera) och annan video/ljud-utrustning under livesändningar och produktioner
  • Redigera och hantera filmat material under post-produktion
Vi erbjuder en spännande och kreativ arbetsplats med vårt team på vårt coworking space The Park Södra, bland inspirerande företag och individer. Teamet ser fram emot att träffa och ha dig med på vår resa. Tveka inte på att kontakta oss eller svänga förbi på en kaffe! Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Kvalifikationer

Vi ser att du har en teknisk bakgrund och tidigare utbildning eller motsvarande erfarenhet av planering och utförande av media- och studio sändningar/produktioner. Minst lika viktigt är viljan att utvecklas och ansvarstagande.

Om The Park

Vi är ett personligt och kreativt co-working space som ligger på två adresser i Stockholm innerstad, nära till restauranger, kommunikation och uteliv. Totalt består kontoren av 12 000 kvadrat som inkluderar co-working, lounger, eventytor, mötes-/konferensrum och stora workshop rum. I dagsläget har vi 1000+ medlemmar på 210+ bolag i vårt starka nätverk, aktiva inom alla tänkbara branscher och vi välkomnar alla som har en härlig attityd till livet.
Ansökningstiden för det här jobbet har löpt ut. Men oroa dig inte, vi har fler jobbmöjligheter!

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !