fbpx

The Park söker en Mood Manager

Vad är The Park?

The Park är ett personligt och kreativt co-working space med kontor, eventytor & konferensrum på två attraktiva adresser i Stockholm med all service inkluderad. Vi erbjuder fyra co-workingmedlemskap & skräddarsyr event och konferenser. Det unika med The Park är klimatet, där vi arbetar aktivt för nätverkande och för att våra medlemmar ska växa och trivas på sin arbetsplats. The Park befinner sig i en expansiv fas på en växande marknad. Vi söker nu en Mood Manager med ansvar för våra medlemmars upplevelse med fokus konferens till The Park.

Din roll

I rollen som Mood Manager kommer du vara en del av operativa service teamet på The Park och har ett gemensamt ansvar tillsammans med vår Site Manager för ett av våra två kontor. I arbetsuppgifterna ingår att säkerställa den bästa gäst- och medlemsupplevelsen. Du har ansvar för vår Service Desk / Reception samt vår Konferens. Du rapporterar till Site Manager.

Vem är du?

Vi söker dig som älskar att arbeta i team och som har förmågan att sprida härlig energi, både till din personal och till medlemmarna. Du uppskattar att arbeta i högt tempo i en serviceorienterad bransch och trivs med att vara en nyckelperson med mycket ansvar. Du älskar att möta människor och gör alltid ditt yttersta för att göra medlemmen nöjd.

Vad vi erbjuder dig

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats med mycket energi, stark gemenskap och härliga kollegor. För mer information är du välkommen att kontakta Operations Manager Robert Stridsberg. Intervjuer och urval sker löpande, skicka din ansökan så snart som möjligt, dock senast 16 maj. Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Ansökan

Intervjuer och urval sker löpande, skicka din ansökan så snart som möjligt, dock senast 16 maj. Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Kontaktperson: Robert Stridsberg.

Ansökningstiden för det här jobbet har löpt ut. Men oroa dig inte, vi har fler jobbmöjligheter!

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !