fbpx

Affärsdriven CFO till The Park

Vill du att din kompetens ska komma till rätta i ett bolag som befinner sig i stark tillväxt? Hör du hemma i en dynamisk miljö med korta beslutsvägar och hög utvecklingstakt omgärdat av en prestigelös och direkt arbetskultur? Då ska du söka det här jobbet och göra dig redo för en spännande tillväxtresa!

Arbetsuppgifter

The Park söker nu en affärsdriven CFO med tillräckligt många års erfarenhet från snabbfotade bolag och relevanta roller inom ekonomi/finans för att hjälpa oss växa de kommande åren. I rollen som CFO ser vi att du är stöttepelare i vårt ekonomiarbete och en nära partner till vår nytillträdda CEO och ledningsgruppen på The Park.

I rollen ingår, förutom det vanliga (fakturering, bokföring, redovisning, budget och uppföljning av nyckeltal) att:

  • Leda ett team om 3 personer
  • Bidra med ekonomiska analyser och rapporter
  • Likvidplanering och emissionsarbete
  • Utveckla och förbättra ekonomiska rutiner

Övrig tid är du den analytiker och ekonomiske expert vi behöver till vår bolagsutveckling, samt en stark kraft i vår tillväxtagenda. Framåt kommer du att även att jobba i nära samarbete med moderbolaget Sprout Park och dess verksamheter.

Kvalifikationer

Du har en akademisk examen inom ekonomi/finans och har såväl en stark analytisk förmåga som känsla för detaljer. Tidigare erfarenhet från tillväxtresor är ett starkt plus. Att du är en god personalledare, tycker om att arbeta tillsammans med andra och har glimten i ögat ser vi som en självklarhet.

Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Du gillar att jobba i team och du delar gärna med dig av insikter och lär ständigt av de som finns omkring dig.

Varför är The Park perfekt för dig?

Hos oss möter du ett flexibelt och utvecklande arbete i en spännande företagsgrupp som befinner sig i förändring och tillväxt. Vi erbjuder regelbunden utveckling, marknadsmässig ersättning och bra anställningsförmåner.

Du kommer att representera en unik produkt som våra kunder både älskar och rekommenderar.

Om företaget

The Park har erbjudit kreativ coworking i snart 20 år. Den erfarenheten ger oss en gedigen plattform när allt fler företag, entreprenörer och frilansare söker smarta, dynamiska lösningar för hur de arbetar, möts, inspireras och nätverkar. Våra medlemmar väljer själva sin perfekta kombination i en av våra sköna lounger, vid ett skrivbord eller i ett eget kontorsrum.

Vi samlar idag över 1000 medlemmar från 200+ företag i två hus i Stockholm – vid Södra Station och vid Odenplan – i en varm community-vibe som blir som ett andra hem för alla våra kunder. Med personlig service och ett noga utformat koncept främjar vi utveckling och tillväxt hos bolag och organisationer i alla storlekar. Hos oss kan du fokusera, bygga nätverk, inspireras, mötas och njuta god mat och dryck.

I våra nya live-studios och över 40 olika mötesrum skapas nya samarbeten och spännande budskap varje dag. Under de kommande 12 månaderna inleder vi en kraftig expansion med nya etableringar både i Stockholm och på andra platser i Sverige – en unik resa som du vill vara med på!

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !