fbpx

Digital Marketer till The Park

Arbetsuppgifter

Som en av våra Digital Marketers jobbar du tillsammans med resten av våra marknads- och sälj-team för att bygga spännande, engagerande historier om The Park och om företagen i våra coworking-miljöer. Tillsammans skapar vi en upplevelse som lockar alla som söker en plats där de och deras idéer kan växa.

Du driver kommunikation i våra online-kanaler – internt såväl som externt. Du optimerar innehållet i våra annonser tillsammans med vår mediebyrå, du håller vår hemsida uppdaterad, samlar intressanta nyheter att förmedla och finner innovativa sätt att öppna relationer med nya kunder. Vi stöttar dig med kunnigt ledarskap och smarta system som gör ditt arbete stimulerande och effektivt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som redan har en dokumenterad erfarenhet att bygga attraktiv, framgångsrik kommunikation i olika digitala kanaler. Du kan leverera mätbara resultat på tydligt uppsatta mål med lösningar du både finner själv och bygger tillsammans med teamet omkring dig.

Du är är en utpräglad relationsbyggare, du älskar att finna lösningar och du ger inte upp lätt. Din nyfikenhet leder dig framåt och du är proaktiv, serviceorienterad och självmotiverande, med disciplin och struktur i ditt arbete.

Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Du gillar att jobba i team och du delar gärna med dig av insikter och lär ständigt av de som finns omkring dig.

Varför är The Park perfekt för dig?

  • En kreativ, dynamisk organisation i stark expansion.
  • En unik produkt som våra kunder både älskar och rekommenderar.
  • Stora utmaningar och ett högt tempo.
  • Engagerat ledarskap och stark teamkänsla.
  • Eget ansvar och möjligheter att avancera.

Om företaget

The Park har erbjudit kreativ coworking i snart 20 år. Den erfarenheten ger oss en gedigen plattform när allt fler företag, entreprenörer och frilansare söker smarta, dynamiska lösningar för hur de arbetar, möts, inspireras och nätverkar. Du väljer själv din perfekta kombination i en av våra sköna lounger, vid ett skrivbord eller i ett eget kontorsrum.

Vi samlar idag över 1000 medlemmar från 200+ företag i två hus i Stockholm – vid Södra Station och vid Odenplan – i en varm community-vibe som blir som ett andra hem för alla våra kunder. Med personlig service och ett noga utformat koncept främjar vi utveckling och tillväxt hos bolag och organisationer i alla storlekar. Hos oss kan du fokusera, bygga nätverk, inspireras, mötas och njuta god mat och dryck.

I våra nya live-studios och över 40 olika mötesrum skapas nya samarbeten och spännande budskap varje dag. Under de kommande 12 månaderna inleder vi en kraftig expansion med nya etableringar både i Stockholm och på andra platser i Sverige – en unik resa som du vill vara med på!

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !