Studio

Vi sänder live om
tre, två ett – action.

Projekt Studio är The Parks mest prioriterade koncept i nuläget då alltfler företag har behov av att sända digitala möten, seminarier, work-shops med mera. På grund av det höga trycket på studios har vi redan hunnit bygga tre stycken inom loppet av några månader. En spännande resa där du som praktikant kommer lära dig otroligt mycket om live-sändningar och studioskapandet.

 

The Park – den bästa platsen för entreprenörer och team att trivas och växa!

The Park har skapats av personer som brinner för affärsutveckling och innovation vilket genomsyrar arbetskulturen inom företaget. I ett litet, sammansvetsat team ser vi till att jobba proaktivt och systematiskt med projekt som innefattar olika delar av verksamheten. Då det gäller att hålla en bra dialog med hela The Park-gänget för att förstå prioritetsordningen i projekten håller vi en ständig dialog med varandra i form av möten, fikapauser eller digitala kommunikationsforum.

Vem är du? 

För att förstå innebörden och syftet med våra live-inspelningar gäller det att få en snabb inblick i verksamheten samt brinna för det rörliga hantverket. Därför är det en stor fördel om du är snabblärd som person med ett idel öra och som inte är rädd för att ställa frågor eller komma med egna inputs.

Rollerna inom Projekt Studio kan variera och genom en bra dialog med personen som ansvarar för din praktik ser vi till att skräddarsy ditt internship utifrån dina tidigare kunskaper och vad du vill ta med dig för erfarenheter ut i arbetslivet.

The Park är sannerligen en hub för kreativitet och innovation där du dagligen kommer möta intressanta människor från alla möjliga sorters företag. Värdefull fakta som kan användas på många olika sätt i dina framtida arbetsroller.

Såhär ser din praktikperiod ut på The Park

Beroende på vilken praktikroll du känner dig mest intresserad av kommer du få en introduktionskurs tillsammans med den person som ansvarar för din praktik. Tanken är sedan att du ska börja praktisera din roll så fort du känner dig redo.

Våra studios är fortfarande ett relativt nytt koncept på The Park vilket innebär att du får vara med och påverka en hel del. Oavsett om du vill fokusera på ljud, ljus, kamerahantering, redigering, projektledning eller staging – har vi en passande praktikroll som vi kommer fram till tillsammans. Här är några exempel:

  • Studio Planner
  • Camera Operator
  • Audio Operator
  • Live Stream Producer
  • Coordinator / Planner
  • Post-production Manager

Men var även beredd på att rycka in där det behövs även om det inte är inom ditt nischade område.

När du är klar med din praktik hos oss ska du känna att du växt i din roll och samlat på dig tillräckligt med erfarenhet för att känna att du utvecklats som människa och student. Medlemmarna som du kommer möta och hjälpa dagligen kan vara en stor framtida resurs och ett kontaktnätverk som kan komma till nytta när du minst anar det.