Konferens och Event

"Vi förvandlar något alldagligt till något alldeles extra"

En stor del av vårt co-office består av konferenser och event. Vi har under en längre tid försett alla möjliga bolag med eventupplägg som sträckt sig från formella seminarium till färgglada media-mingel. Tillsammans med oss kan du hjälpa våra kunder att omvandla deras tankar till verklighet.

The Park – den bästa platsen för entreprenörer och team att trivas och växa!

Färgsprakande event med musik i högtalarna och bubbelglas i händerna. Heldagsmöten med god förtäring i form av nybakade frukostmackor, hemlagad lunch, fika, färskt kaffe och te. Vi på The Park kan förse våra gäster med alla möjliga sorters event och möten mitt i centrala Stockholm. Tack vare teamets gedigna erfarenhet av att kunna arrangera tillställningar utifrån våra kunders önskemål ser vi en stor efterfrågan på konferens och dylikt på våra co-working spaces.

Vem är du? 

Då efterfrågan kan variera beroende på årstid, restriktioner och väder gäller det att kunna växla upp snabbt när blir en hög bokningsgrad på event– och konferens. För att undvika ett missnöjt resultat är det därför viktigt att du är ordningssam och kan agera problemlösare under perioder där det gäller att hålla ett högt tempo. Våra kunder ska känna att de får ett professionellt och positivt bemötande från en lyhörd person som på ett kreativt sätt hittar sätt att skapa de bästa tillställningarna utifrån deras behov.