Jenny Lindblad föreläser om den perfekta 7-min pitchen 11/4! OSA här!

Efter att ha hållit fler än 5000 presentationer på Ericsson för företagsledare från hela världen blev Jenny en expert på att ta tekniskt komplexa lösningar och förklara dem på ett enkelt sätt. Men inte bara det – eftersom hon ofta blev tvungen att korta ner sina presentationer i sista sekund till 7 min – blev hon en expert på att pitcha.

Den 11/4 kommer Jenny dela med sig av sina egna erfarenheter och sin egna modell om vad som behövs för att skapa den perfekta 7-min pitchen.

Idag driver Jenny sin egna byrå ELIZA Communication där hon främst jobbar som pitch coach åt startups när de söker investering.  Hon jobbar även med företagsledare på stora globala bolag som behöver vässa sina keynotes, panel eller video framträdande. Sedan start har hon coachat över 200 företag.

Utöver detta arbetar Jenny som talarcoach och moderator för TEDx, coach på Tillväxtverket, STING, Connect och Founder Institute samt att hon är partner på Keiretsu forum.

Hon drivs av att lyfta människor och få dem att nå sin fulla potential. Hennes motto  är ”Empower people”. Därför engagerar hon sig gärna ideellt i hjälpa entreprenörer genom att delta i bla Startup weekend, paneler och jury uppdrag.

Jenny har även tillsammans med en kompis startat ett nytt koncept –  Think Tank X.   Think Tank X är en 2h worksshop som hjälper företag att lösa befintliga problem, utveckla befintliga produkter eller finna helt nya innovationslösningar. För att lyckas tar de hjälp av de riktiga hjältarna i företaget – de anställda.

Visst blir du nyfiken på att veta hur du lyckas med din pitch på 7 min?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *