fbpx

Styr event på The Park Forskaren

Är du en evenemangsarrangör eller nätverksledare inom området för life science? Då vill vi samarbeta med dig!

 

The Park Forskaren – mer än en byggnad

Life Science-hubben på Forskaren är mer än bara en plats; det är en gemenskap av passionerade individer dedikerade till att främja life science-branschen. The Park erbjuder en unik plattform för evenemangsarrangörer och nätverksledare att förverkliga sin vision.

Life Science-hubben erbjuder också ett brett utbud av utbildningsresurser, från seminarier och föreläsningar till efterarbetsessioner, allt utformat för att hålla dig i framkant av branschtrenderna. Det är den perfekta miljön för att förbättra din kunskap och bygga relationer med likasinnade yrkesverksamma.

Med våra professionella studios, mötesrum och ett team av experter till din tjänst kan du välja att arrangera olika engagerande evenemangskoncept, såsom:

Lunch & learn: Förvandla lunchtiden till en värdefull läroupplevelse. Samla dina kollegor för informativa sessioner över en måltid, där du kan dela insikter, diskutera de senaste trenderna och utöka din kunskap.

Frukostseminarier: Börja dagen med en kunskapsinjektion! Våra frukostseminarier är den perfekta miljön för morgonpigga att fördjupa sig i ämnen inom life science, utbyta idéer och komma igång med nätverkande.

After-Works och nätverkande: Koppla av och nätverka i en avslappnad atmosfär under våra after-work-träffar. Dela erfarenheter, skapa nya vänner och bygg meningsfulla kontakter samtidigt som du njuter av en vänlig och avslappnad miljö.

Vill du vara med i vår hubb och delta i de hundratals evenemang vi arrangerar varje år?

Bli medlem!

Är du intresserad av att bli evenemangsarrangör?

Kontakta oss för att få veta mer!

Vill du se fler kommande event?

Läs mer HÄR!

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !