THE PARK PARTNERSKAP

Samarbeta med oss som Företag Organisation Thought Leader Influencer Artist Talare Coworking-plats Accelerator Akademi Musiker

The Park community drivs av kraften i networking och med engagemanget från våra medlemmar och partners. Vi brinner för samverkan och partnerskap med företag och organisationer som vill närma sig till vårt community eller med engagerade thoguht leaders eller artister som behöver en scen och en publik. Vi erbjuder olika möjligheter för individer och företag att nätverka, innovera och växa tillsammans inom vårt dynamiska comunity.

Konferenslokaler i Stockholm

Konferenslokaler Event Mötesrum    Hybridlösningar Catering Företagsevent After Work Födelsedagsfest Mässa Workshop Föreläsning Livesändning Hybridstämma Jubileumsmiddag Hackathon Release Party

Anordnar en konferens, firmafest, livesänd debatt eller möhippa så hjälper vi dig att hitta en lokal som passar perfekt för dina behov. Hitta rätt plats bland moderna mötesrum, studios och eventytor inne- och utomhus för upp till 200 personer.

Välkommen att höra av dig med frågor kring våra mötesrum. Vi skickar gärna en offert eller bjuder in till en visning!

Community Partner

Har du behov av en coworking space partner? Och har du ett eget stort community/nätverk?

The Park är en av Sveriges mest etablerade co-working spaces och den största oberoende aktören på marknaden. Branschen växer snabbt med en accelererande efterfrågan på flexibla och dynamiska kontorslösningar.

Idag har vi runt 2000 medlemmar på 4 platser, från olika branscher. Vi erbjuder flexibla arbetsutrymmen, lounger, konferens- och mötesrum, streaming studior och evenemangslokaler och strävar efter att skapa en inspirerande, kreativ och inkluderande arbetsplats.

Beskriv vad du kan erbjuda och vad du önskar utbyte för ett samarbete i meddelandet.

Corporate partner

The Park är hem för nästan 2 000 medlemmar från olika branscher och kompetenser. Nu erbjuder vi företag att samarbeta med The Park genom att arrangera evenemang, kommunicera i våra kanaler och erbjuda exklusiva erbjudanden för våra medlemmar, antingen på en bred skala eller i våra nischade grupper inom branschhubbar eller kompetensnätverk. Berättar gärna mer om hur du får synlighet och kan skapa relationer med vårt växande community.

Bli en Network Leader

Nätverkets kraft kan skapa nya affärsmöjligheter och vänskap. På The Park använder vi den transformerande kraften i nätverkande och skapar en miljö som kombinerar samarbete, glädje och tillväxtmöjligheter för våra medlemmar.

Våra Nätverksledare är arkitekterna bakom vår livliga gemenskap och får exklusiva förmåner och unika möjligheter hos oss på The Park.

Bandstand - En öppen scen för artister med publik

På The Park har vi skapat Band Stand för att tillgodose behoven hos artister, underhållare och kreatörer som behöver en scen för sig och sin publik. Vi erbjuder högkvalitativa evenemangslokaler med teknik för att arrangera evenemang helt utan kostnad om de också kan skapa värde för våra medlemmar. Om du även genererar försäljning i vår Bistro, låt oss dela på värdet! Oavsett om du har ett coolt jazzband, driver en improvisationsteater eller är en DJ med en fanbas, hör av dig så gör vi något bra ihop!

Satellitkontorspartners

Om du driver ett schysst coworking space utanför Stockholm vill vi gärna prata om att bli en satellitkontorspartner med dig. Låt oss stärka erbjudandet och öka värdet för våra medlemmar. I en föränderlig arbetsmiljö med ökad hybridarbete kan vi ge tillgång till varandras anläggningar med möjligheter för nätverkande och potentiell merförsäljning. Ett enkelt samarbete samarbete för stärkt position och ökat medlemsvärde!

våra kontor

Södermalm

Read More

Marievik

Read More

Hagastaden

Read More

prenumerera PÅ VÅRT NYHETSBREV