THE PARK PARTNERSKAP

Samarbeta med oss som Företag Organisation Thought Leader Influencer Artist Talare Coworking-plats Accelerator Akademi Musiker

The Park community drivs av kraften i networking och med engagemanget från våra medlemmar och partners. Vi brinner för samverkan och partnerskap med företag och organisationer som vill närma sig till vårt community eller med engagerade thoguht leaders eller artister som behöver en scen och en publik. Vi erbjuder olika möjligheter för individer och företag att nätverka, innovera och växa tillsammans inom vårt dynamiska comunity.

Konferenslokaler i Stockholm

Konferenslokaler Event Mötesrum    Hybridlösningar Catering Företagsevent After Work Födelsedagsfest Mässa Workshop Föreläsning Livesändning Hybridstämma Jubileumsmiddag Hackathon Release Party

Anordnar en konferens, firmafest, livesänd debatt eller möhippa så hjälper vi dig att hitta en lokal som passar perfekt för dina behov. Hitta rätt plats bland moderna mötesrum, studios och eventytor inne- och utomhus för upp till 200 personer.

Välkommen att höra av dig med frågor kring våra medlemskap. Vi ordnar gärna med en visning så ni får se möjligheterna på plats.

Välkommen att höra av dig med frågor kring våra mötesrum. Vi skickar gärna en offert eller bjuder in till en visning!

Community Partner

The Park kan erbjuda en Community Partner en flexibel lösning med arbetsplatser, mötesrum och tillgång till ett dynamiskt community. Som partner får du resurserna att arrangera öppna evenemang, dela kunskap och interagera med vårt dynamiska community. Ett samarbete som skapar värde för båda parter, förbättrar synligheten och främjar synergi i våra nätverk och ger våra medlemmar värdefull kunskap och möjlighet att bygga sina nätverk.

Corporate partner

The Park är hem för nästan 2 000 medlemmar från olika branscher och kompetenser. Nu erbjuder vi företag att samarbeta med The Park genom att arrangera evenemang, kommunicera i våra kanaler och erbjuda exklusiva erbjudanden för våra medlemmar, antingen på en bred skala eller i våra nischade grupper inom branschhubbar eller kompetensnätverk. Berättar gärna mer om hur du får synlighet och kan skapa relationer med vårt växande community.

Bli en Tribe Leader

The Park community drivs av kraften i networking och av engagemanget från våra medlemmar. Om du har kunskap att dela inom ditt område kan The Park erbjuda en plattform och resurser att möta en relevant och värdefull publik. Tribe Leaders har möjlighet att skapa evenemang och interagera med medlemmar i särskilda grupper inom våt communitys branschhubbar, kompetensnätverk eller sociala klubbar. Vårt Tribe Leadership-program är utformat för att underlätta nätverksevenemang och lärandesessioner för att främja samarbete, ge nya insikter och bidra till tillväxt. Ansök

Bandstand - En öppen scen för artister med publik

På The Park har vi skapat Band Stand för att tillgodose behoven hos artister, underhållare och kreatörer som behöver en scen för sig och sin publik. Vi erbjuder högkvalitativa evenemangslokaler med teknik för att arrangera evenemang helt utan kostnad om de också kan skapa värde för våra medlemmar. Om du även genererar försäljning i vår Bistro, låt oss dela på värdet! Oavsett om du har ett coolt jazzband, driver en improvisationsteater eller är en DJ med en fanbas, hör av dig så gör vi något bra ihop!

Satellitkontorspartners

Om du driver ett schysst coworking space utanför Stockholm vill vi gärna prata om att bli en satellitkontorspartner med dig. Låt oss stärka erbjudandet och öka värdet för våra medlemmar. I en föränderlig arbetsmiljö med ökad hybridarbete kan vi ge tillgång till varandras anläggningar med möjligheter för nätverkande och potentiell merförsäljning. Ett enkelt samarbete samarbete för stärkt position och ökat medlemsvärde!

våra kontor

Södermalm

Read More

Marievik

Read More

Hagastaden

Read More

prenumerera PÅ VÅRT NYHETSBREV