MEDLEM FRÅN 490KR PER MÅNAD!

MEDLEMSKAP INKLUSIVE: NÄTVERK DAGSPASS KONFERENSRUM EVENTS STUDIOS AFTER WORKS FRUKOSTSEMINARIER CAFÉ

Boka en visning! Kom förbi och se hur vi har det på The Park på någon av våra öppna visningar!

MEDLEM FRÅN 490KR PER MÅNAD!

MEDLEMSKAP INKLUSIVE: NÄTVERK DAGSPASS KONFERENSRUM EVENTS STUDIOS AFTER WORKS FRUKOSTSEMINARIER CAFÉ

Anordnar en konferens, firmafest, livesänd debatt eller möhippa så hjälper vi dig att hitta en lokal som passar perfekt för dina behov. Hitta rätt plats bland moderna mötesrum, studios och eventytor inne- och utomhus för upp till 200 personer.

Välkommen att höra av dig med frågor kring våra medlemskap. Vi ordnar gärna med en visning så ni får se möjligheterna på plats.

Välkommen att höra av dig med frågor kring våra medlemskap. Vi ordnar gärna med en visning så ni får se möjligheterna på plats.

Konferera i en inspirerande startup-miljö

Nu kan du bli medlem på Årets Coworking space med access till ett växande nätverk av tusentals medlemmar i vår plattform, tillgång till dagspass i våra olika kontorsmijöer, möjlighet att boka konferensrum och studios, inbjudningar till våra events, after works och öppna medlemsaktiviteter samt medlemspriser i vårt café och bistro.

Detta ingår

 • Medlemskap i vårt digitala community
 • 1 Dagspass till kontoren per månad värde 200kr/mån
 • 1 Gästpass till kontoren per månad värde 150kr/mån
 • Konferensbokning värde 200kr/mån
 • Inbjudningar till våra öppna events och AW

Du får även medlemsrabatter

 • Café & Bistro (20%)
 • Conference and event bookings (20%)
 • PodStudios and LiveStreaming Studios (20%)
 • Catering for events and conferences (20%)
 • Day pass and Guest pass (20%)

Du kan även lägga till

 • Månadsprenumeration på kaffe/the i Café & Bistro för 50kr/månad
 • Egen adress och posthantering från 100kr/månad
 • Fredagsfrukost 250kr per månad.
Previous slide
Next slide

Eventlokaler med det där lilla extra

Arrangera ert nästa event i någon av våra inbjudande eventlokaler. Vi bär på stor erfarenhet av eventplanering och vet att det ena eventet inte är det andra likt. Vi har därför som mål att ni ska känna er 100% nöjda med er tillställning. Vi har eventlokaler på alla våra destinationer, tillgängliga för er!

Planerar du för ett större event?

Planerar du för ett större event? Vi erbjuder eventytor för upp till 200 personer. Vår personal har lång erfarenhet av konferens och event och kan därmed leverera personliga samt skräddarsydda eventpaket. Medan ni kan fokusera på ert jobb, kan vi ansvara för all projektledning och genomförandet av ert event.

Mindre mötesrum Allt stort börjar i det lilla

Video-träffar, telefonmöten, workshops, intervjuer och coaching. Var produktiv och tidseffektiv på en mindre yta.

Du hittar oss här!

Vi erbjuder eventytor för upp till 200 personer på våra anläggningar Södra, Haga och Sjöstaden. Samtliga av våra kontor har lösningar för konferens, office by the day, mötesrum och mycket mer! Boka en visning eller ta kontakt.

Vad folk säger om oss

Vi hjälper allt från enmansföretag till mellanstora bolag att växa.

5/5
“The Park är inte bara ett kontorshotell. Det är mitt andra hem. Här sitter jag och mina kollegor på STHLM Retail Staff tillsammans med massvis av sköna människor. Vi får all service vi kan tänkas behöva. The Park´s Mood Managers stöttar oss på plats i vår vardag. Love It.”

Jonas Kronlund

VD, Sthlm Retail Staff

5/5
“Kan varmt rekommendera The Park. Servicen och lokalerna är toppen men framför allt ger det bra möjligheter till nätverkande och samarbeten. Jag har idag samarbeten med tre ”The Park” bolag och jag har hittat en ny partner där vi gemensamt bildat två nya bolag.”

Erik Linton

VD, Real Estate Academy

5/5

“The Park gör det lilla företaget till ett storföretag! Här finns det stora företagets fördelar med det lilla företagets familjära känsla. Vi hade egna lokaler och var lite skeptiska till att dela lokaler med andra. Sedan vi flyttat in hos The Park kan vi inte förstå varför vi inte flyttat in här tidigare.”

Robin Berglund

VD, Impressive Relations

Mellanstora mötesrum Här hamnar inget mellan stolarna

Avdelningsmöten, workshops, styrelsemöten, veckomöten, video-träffar. Skapa det perfekta mötet och beta av viktiga punkter på To Do-listan. Vi ser till att ni får saker gjorda genom att ta hand om all planering innan, under och efter mötet. Har du en galen mötesidé? Utmana oss!

Ta en titt!

Våra mellanstora mötesrum finns till stor del på The Park Södra som är vår största destination hittills. Där har varje rum fått en egen unik prägel!

Stora mötesrum tar sig själva på stort allvar

Om det är för årsstämman, styrelsemötet, workshops eller för att arrangera 100-årskalas, så har vi rum för er!
Rummen har en inspirerande och familjär känsla i olika utföranden. Ett space där vi tar hjälp av varandra för att fatta stora beslut.

Ta en titt!

Stora mötesrum med stora namn. Vi har döpt våra storslagna rum till bland annat Garbo, Plura och Efva som enligt oss är några av Stockholms största stjärnor på artisthimlen. Rummen erbjuder en gnutta glamour samtidigt som de sätter kreativitet och stora beslut på sin spets.

Our Blog

Our latest media