Abonnera the park bistro

Abonner the park för Julbord Glöggmingel Företagsfest Kundevent Releasefest kundmiddag Företagsmingel  seminarier 150 middagsgäster Hundratals mingelgäster Spelningar och underhållning”

Du har nu möjlighet att boka och abonnera hela The Park Bistro för upp till 150 matgäster eller 500 minglande på glögg med tilltugg. Adrian, Diana och Filip har skapat nåra härliga menyer att välja på. Vi har datum lediga i november och december för ditt egna julboard eller glöggmingel! Du kan börja mingla med dina gäster från klockan 18.00 och ha Bisron för er själva från kl 19 och till sent!. God mat och dryck, öppen bar och möjlighet till underhållning från vår scen gör ditt julbord eller glöggmingel unikt. Kontakta oss för att säkra ett datum för din jul- eller företagsfest med teamet eller kunder.

Konferenslokaler i Stockholm

Konferenslokaler Event Mötesrum    Hybridlösningar Catering Företagsevent After Work Födelsedagsfest Mässa Workshop Föreläsning Livesändning Hybridstämma Jubileumsmiddag Hackathon Release Party

Anordnar en konferens, firmafest, livesänd debatt eller möhippa så hjälper vi dig att hitta en lokal som passar perfekt för dina behov. Hitta rätt plats bland moderna mötesrum, studios och eventytor inne- och utomhus för upp till 200 personer.

Välkommen att höra av dig med frågor kring våra mötesrum. Vi skickar gärna en offert eller bjuder in till en visning!

Mat och dryck

På The Park har Adrian, Diana och Filip sammansatt en fin meny med olika alternativ att välja mellan när det kommer till mat och dryck. Vi erbjuder trerätters middagar och dignande bufféer, perfekta för olika tillfällen. Om du föredrar något mindre formellt har vi även  charkbrickor och spännande mingelmat att njuta av. Vår bar är välfylld med ett brett urval, från olika ölsorter och viner till sköna drinkar. Du kan antingen beställa direkt från vår catering meny, eller boka ett möte för att diskutera dina specifika önskemål.  Välkommen!

Underhållning

På kvällarna förvandlas The Park Bistro till en pulserande eventyta med en scen som en perfekt fond för varje tillställning. Oavsett om det är den rytmen från ett skönt band till maten, en DJ som spelar din favoritmusik vid dansgolvet eller ett musikquiz som sätter teamens tävlingsanda på prov. Vi har vi tekniken och eget starkt team på plats med en atmosfär som gör ditt event oförglömligt.
Välj att själv förgylla din fest med favoritunderhållare eller fråga oss om tips från vårt nätverk av professionella artister och inspiratörer för att hitta det som passar just ditt evenemang.

EVent på våra terasser

Vi erbjuder eventytor för upp till 1000 personer. Vår personal har lång erfarenhet av konferens och event och kan därmed leverera personliga och skräddarsydda eventpaket. Medan ni fokuserar på ert jobb, ansvarar vi för all projektledning och genomförande av ert event. En plats med mycket personlighet. För oss är det viktigt att ni får konferera i miljöer som inte känns sterila och styltiga.

Vad VÅRA MEDLEMMAR säger om oss

“The Park är inte bara ett kontorshotell. Det är mitt andra hem. Här sitter jag och mina kollegor på STHLM Retail Staff tillsammans med massvis av sköna människor. Vi får all service vi kan tänkas behöva. The Park´s Mood Managers stöttar oss på plats i vår vardag. Love It.”
Jonas Kronlund​
VD, Sthlm Retail Staff
5/5
“Kan varmt rekommendera The Park. Servicen och lokalerna är toppen men framför allt ger det bra möjligheter till nätverkande och samarbeten. Jag har idag samarbeten med tre ”The Park” bolag och jag har hittat en ny partner där vi gemensamt bildat två nya bolag.”
Erik Linton​
VD, Real Estate Academy
5/5
“The Park gör det lilla företaget till ett storföretag! Här finns det stora företagets fördelar med det lilla företagets familjära känsla. Vi hade egna lokaler och var lite skeptiska till att dela lokaler med andra. Sedan vi flyttat in hos The Park kan vi inte förstå varför vi inte flyttat in här tidigare.”
Robin Berglund
VD, Impressive Relations
5/5

våra kontor

Södermalm

Read More

Marievik

Read More

Hagastaden

Read More

prenumerera PÅ VÅRT NYHETSBREV