Välkomna BabyMocs till The Park Södra

Innan år 2020 så måste vi som ett gemensamt världsteam sänka den globala uppvärmningen med 2-3 grader Celsius för att jordens barn ska få leva sina liv i en klimatfungerande värld.
Under december 2018 lanserades The Park Södras nya medlem, BabyMocs, med ett mål: att försöka bidra till att skapa en hållbarare planet för våra barn som ska gå på den.

BabyMocs är Skandinaviens första veganska barnskomärke & samtliga BabyMocs är tillverkade av veganskt läder – inget , bara ♻️  för BabyMocs driver parallellt ett projekt som syftar till att stödja att aktivera flyktingar och hemlösa i samhället igen via mikrojobb.

BabyMocs har valt att sitta på The Park Södra av fler anledningar än vad som ryms i ett inlägg men för att nämna några så säger grundaren Frida Grundström så här;
“- Att få möjligheten att arbeta och utgå ifrån ett co-working space ger obegränsade möjligheter till att nätverka och teama med andra medlemmar – både kring naturliga touchpoints men även mindre naturliga samarbeten som bara kan uppstå genom vardagsinteraktioner med andra medlemmar.

Om det finns något som, om möjligt, kan vara bättre än att sitta i ett co-working space så måste det vara att sitta i ett co-working space där alla medlemmar flyttar in samtidigt – vilken enda stor inspirations-& kreativitetsfest! “
Välkommen till The Park Södra!
Mer info www.babymocs.com
__________________________________________________________
Vill du veta mer om The Park och våra medlemmar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *