Öppningserbjudande

5900kr/år

Ansök om 1 års medlemskap så bjuder vi på månaderna fram till och med augusti 2025

Erbjudandet gäller nya medlemmar

Hybrid medlemskap, från 325 kr/mån

Nu har du möjligheten att få kontorsplats på ikoniska Forskaren från så lite som 325kr per månad.

Vi erbjuder en spännande hybridarbetsplats för dig som bara vill sitta på Forskaren ett par dagar i månaden.Då ingår fullt tillträde till våra digitala plattformar, rabatt på konferensrum och catering och även inbjudningar till våra hundratals aktiviteter under året.

Låt dig själv, teamet, talangprogrammet eller hela företaget bli en del av Sveriges mest värdeskapande community.

events

I Forskaren samlar vi nu Sveriges mest spännande mix av verksamheter inom Life Science. Vid kaffemaskinerna möts de nya start-upsen och de etablerade bolagen med organisationer och offentliga aktörer. Ett våningsplan av forskare, utvecklare, entreprenörer, investerare, rådgivare, styrelseledamöter och studenter. 

Genom våra medlemmar och partners får du tillgång till en mängd aktiviteter som ger ett värdefullt affärsnätverkande och kompetensutveckling. Spännande seminarier om AI, forskning, ledarskap eller kanske kapitalanskaffning varvas med mingel och after works. Se ett urval av våra kommande aktiviteter här!

Är du intresserad av att anordna egna events eller samarbeta med oss? Hör av dig till community@thepark.se!

Arbetsplatser, från 2900 kr/Mån

Välj mellan egna privata rum som rymmer mellan fyra och upp till 20 arbetsplatser, eller skapa ditt eget teamområde med fasta skrivbord i en öppen och ljus arbetsmiljö. Vi har även flexibla platser och bekväma lounges där du kan arbeta i en kostnadseffektiv och flexibel kontorsmiljö. 

Priser startar från 2900 kr/månad. Kontakta oss för en offert!

 

Neighbours at Forskaren

Ta en titt in i Vårt COmmunity

Frågor eller funderingar? hör av dig!

Våra Öppettider