fbpx

Nu hyr vi ut våra större kontorsrum – per timme

De senaste månaderna har det varit en utmaning för många att hitta kontorsytor som passar bolagets alla behov då de pendlat fram och tillbaka från dag till dag. Vi har därför klurat på ett sätt att uppfylla företagens önskan om att kunna hyra in sig på flexibla kontorsplatser – lösningen blev uthyrning av kontorsrum per timme.

Flexibilitet har blivit ett ord som anammats mycket och på olika sätt under de senaste månaderna. Att jobba hemifrån, på kontor, på landet, växelvis har blivit ett allt vanligare typ av arbetsförhållande som många svenskar anpassat sig till.

För större företag har en tydlig efterfrågan bland medarbetare varit att kunna komma till en kontorsplats och träffa sig kollegor, ha en gemensam mötespunkt för möten, firanden etc. Då vi har ett starkt community som står för gemenskap och samarbete vill på bästa sätt möta denna efterfrågan.

Genom att erbjuda flexibla alternativ som låter företag – upp till trettio personer – kunna boka kontorsrum per timme uppfyller våra co-office det behovet. En lösning som kan vara svår att hitta på fastighetsmarknaden idag då hyresavtal i Stockholm blir alltmer formella och fyrkantiga.

– När vi öppnade upp våra två nya våningsplan på The Park Södra ville vi verkligen hitta ett koncept där vi kunde använda kontorsrummen utefter vad som efterfrågas på marknaden. Korta uthyrningstillfällen blev en perfekt lösning där vi ser fram emot att skräddarsy avtal utefter företagens behov och välkomna fler härliga “co-workers”, säger Moa Gamlin, First Mood Manager på The Park Södra.

Vill du prata med någon som kan hjälpa dig med en flexibel kontorslösning?

Kontakta någon av våra rådgivare:

Linda: linda@thepark.se

Axel: axel@thepark.se

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !