fbpx

Stadsgalleri a la Pappas Pärlor – en färgklick till Stockholmsverken

Johan Karlgren aka Pappas Pärlor har skapat ett stadsgalleri i området Stockholmsverken strax intill Södra Station. Hans inspiration kommer från film-, serie- och gaming-världen och skapas i pärlplattsformat, en unik konstform som uppmärksammats i olika delar av Europa. 

Då vårt co-office ligger i kvarter Stockholmsverken blev vi självklart superglada när vi fick höra att Johan Karlgrens nya konstverk skulle ställas ut strax intill vår byggnad.
– Jag visste att många gaming-företag satt i de här lokalerna vilket är en av anledningarna till varför jag valde att ställa ut just här, säger Johan Karlgren.

Utställningen är gratis för allmänheten och kommer vara tillgänglig under hösten. Majoriteten av verken kommer vara enkla att peka ut, men ett tips är att leta under trappor och bakom husknutar då några av dem verkar gömma sig på oanade ställen.

Adress: Stockholmsverken, Magnus Ladulåsgatan. 

Johan Karlgren “Pappas Pärlor” limmar fast det sista konststycket till sitt stadsgalleri, ett självporträtt i Super Mario-format. Foto: Johanna Holmgren.

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !