fbpx

Säg hej till vår nya intern Shih-Yao

Det är med stor glädje som vi hälsar Shih-Yao välkommen till The Park-crew! Hon kommer att stanna hos oss fram till mitten på december och genomföra stordåd inom segmentet marknadsföringsstrategi och branding. 

Shih-Yao pluggar Business development på Hyper Island och jobbar nu som praktikant hos oss på The Park. Hon har tidigare jobbat som marknadsföringskoordinator och säljassistent på internationella IT-företag både i Sverige och på Irland.

Förra året genomförde hon, tillsammans med sitt Hyper Island-team, ett samarbetat med The Park i ett UX-projekt.

– Jag fick verkligen en trevlig bild av The Park under den tiden, kände mig väldigt välkommen och manad att utveckla projekt inom det jag själv tycker är roligt.

Hon är en glad, kreativ och analyserande person som har ett stort intresse för strategisk planering och att tänka outside of the box. Med hennes erfarenhet och vinnande personlighet hoppas vi kunna skapa en genomtänkt branding, utförlig marknadsföringsstrategi och andra innovativa idéer som kan gynna vårt community.

– Jag tycker att praktiken ger mig en bra chans att testa nya utmaningar och se vart jag vill ta vägen när jag är klar med min utbildning.

Förutom ett brinnande intresse för sitt jobb gillar Shih-Yao att resa utomlands och att vistas i mångkulturella miljöer . Hon har redan besökt drygt 20 länder och vill gärna fortsätta att upptäcka världen.

Hon kan inte bli mer rätt för vårt härliga gäng och vi är ser fram emot många roliga månader tillsammans!

Ni når henne på shihyao@thepark.se ????

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !