fbpx

Ny visning på The Park Forskaren

Vi har haft privilegiet att hålla premiär för “Behind the scenes tour” på The Park Forskaren, och responsen var inget annat än fantastisk.

The Park Forskaren är strategiskt placerad mitt i hjärtat av Hagastaden, som är känt som ett av världens främsta områden för life science. Det enorma intresset och engagemanget har fått oss att snabbt boka in ett nytt datum för nästa tour. Vi öppnar januari 2024 men kan redan nu alltså bjuda in till en visning där ni får ta del av hur detta fantastiska hus växer fram. Den 5 september sätter vi nämligen återigen på oss bygghjälmarna och ger dig möjligheten att utforska denna spännande och banbrytande anläggning. 

I Hagastaden växer Stockholms nya Life Science Center fram. Med en yta på 2500 kvm kommer detta runda hus bidra till banbrytande utveckling innanför sina väggar. Det här innovativa och futuristiska bygget har en tydlig vision: att vara en destination som inspirerar nyfikenhet kring vetenskap och teknologi med syfte att förbättra liv.

The Park Forskaren är mer än bara ett byggnadsprojekt. Det är ett levande exempel på hur vi kan förena hållbarhet och teknologi för att skapa en bättre framtid för både människor och planeten.

Med fokus på innovativa lösningar och samarbete strävar vi efter att göra verklig skillnad och påverka positivt inom life science och hållbar utveckling. Huset ska vara en unik och dynamisk plats som främjar samarbete och innovation. Forskare, entreprenörer och visionärer samlas under samma tak för att skapa en stimulerande miljö där idéer och kunskap kan flöda fritt. Vi ser fram emot att välkomna dig, eller er, till The Park Forskaren och dela denna resa mot framtidens vetenskapliga framsteg och hälsosamma samhällen.

Vi vill också ta tillfället i akt att rikta ett stort tack till Vectura Fastigheter för det fantastiska samarbetet och stödet i att förverkliga denna visionära satsning. 

 

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !