fbpx

myflow: The Parks medlem som revolutionerar digitala affärssystem för egenföretagare

The Parks medlem myflow har tagit affärssystem till en ny nivå för egenföretagare och små bolag med hög expertis. Det här digitala systemet, utvecklat för att öka lönsamhet och effektivitet, har redan fått en hel del uppmärksamhet och denna svenska startup har också flera nyheter i pipeline.

myflow packar in en imponerande lista med funktioner. Först och främst finns det ett kraftfullt CRM-system för att smidigt hantera kundrelationer. Dessutom gör det enkelt att skapa och distribuera nyhetsbrev och andra utskick, vilket är oumbärligt för engagerande kommunikation med kunder och potentiella kunder.

Att bygga och underhålla en stark digital närvaro är lika enkelt med myflows integrerade plattform för att skapa och hantera hemsida, landningssidor och arbetsflöden. Men det slutar inte där. Företag kan också skapa och sälja prenumerationer, coacha sina kunder digitalt, erbjuda utbildningar och andra digitala erbjudanden direkt via systemet, och kunder kan smidigt boka och betala för dessa tjänster med kort eller faktura.

myflow tar även hand om affärsprocessens säkerhet genom att erbjuda digitala offerter som kan signeras med BankID. En sådan trygghet är ovärderlig för egenföretagare och en modern digital och säker lösning är nödvändig.

För att framhäva erbjudanden och locka kunder, ger myflow också möjligheten att skapa engagerande landningssidor, filmer, föreläsningar och utbildningar. Det gör att företag kan presentera sina produkter och tjänster på ett sätt som verkligen fångar intresset.

The Parks är stolta över att ha myflow som medlem och ser fram emot att se hur detta digitala affärssystem kommer att fortsätta forma och stödja framgångsrika företag i den digitala eran. myflow är verkligen en “game changer” för alla egenföretagare som strävar efter att arbeta smartare och mer effektivt. En digital partner för egenföretagare som till exempel är konsulter, coacher eller föreläsare.

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !