fbpx

Ewa Malmsten – En Inspirerande Resa på The Park

En Positiv och Lustdriven VD i Fotobranschen
I hjärtat av The Park finner vi Ewa Malmsten, en otroligt positiv och inkännande VD som inte bara är driven av affärsmässiga utmaningar utan även av passionen för fotografi. För Ewa är möten med människor och nätverkande det bästa i tillvaron, näst efter det fria livet som fotograf och företagare. Gift och valt att leva särbo, är Ewa även stolt farmor till en Samojedhund vid namn Kai. Frihet, empati och förtroende är Ewas tre största värdeord som hon strävar efter att leva efter varje dag, både i sitt personliga liv och som VD för Fotof’ralla.

En Oväntad Resa till Fotografiets Värld och Företagsledning
För Ewa, var inte fotografi en barndomsdröm. Efter att ha avslutat samhällsvetenskaplig gymnasieutbildning och provat olika jobb, kände hon sig uttråkad som budbilschaufför. Då öppnades det en oväntad dörr in i fotobranschen genom en väns erbjudande att söka jobb som barnfotograf. Trots tidigare tveksamheter om barns samarbetsvilja, vågade Ewa sig in i fotobranschen och startade sin resa som fotograf. Från att ha porträtt fotograferat barn i varuhus med en mobil fotostudio till att resa runt i mellansverige och sälja sina bilder, växte Ewas intresse för fotografi.

Efter år av dedikation och lärande, tog Ewa steget till att bli professionell fotograf och företagsledare. Från reklamfotograf till VD för Fotof’ralla har Ewas resa varit mångfacetterad och inspirerande.

The Park – En Inspirerande Gemenskap för Konstnärer och Entreprenörer
På frågan om hur den öppna och deltagande kulturen på The Park påverkar Ewa Malmstens konstnärskap och företagsledning svarar hon entusiastiskt: 

-Ja absolut! Många trevliga nätverkande solo prenörer med olika affärsidéer samlas under samma tak.

En Inbjudan till Fotografer och Kreatörer att Upptäcka The Park och Fotof’ralla
För andra fotografer och kreatörer som överväger att bli medlemmar på The Park, ger Ewa rådet att provsitta på plats, känna efter och delta i allt som erbjuds, inklusive afterworks, workshops, events och föreläsningar. Hon framhåller att om du är en nätverkare som gillar människor, så är The Park den perfekta platsen för olika kontakter och positiv energi. Dessutom lyfter Ewa fram de foto vänliga lokalerna på The Park som utgör vackra bakgrunder för kreativa porträttbilder. För de som vill ta del av Ewas expertis och vision på Fotof’ralla är det en möjlighet att utforska och ansluta till företaget.
Med Ewa Malmsten som levande exempel, blir The Park inte bara en plats för arbete utan en kreativ och inspirerande gemenskap där passion för fotokonst och företagsledning blomstrar under Ewas ledarskap på Fotof’ralla.

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !