fbpx

The Park söker en redovisningsekonom med controllerambitioner

Vill du att din kompetens ska komma till rätta i en värld präglad av digital innovation och nya affärsmodeller, paketerat i en start up-känsla? Hör du hemma i en dynamisk miljö med korta beslutsvägar och hög utvecklingstakt omgärdat av en prestigelös och direkt arbetskultur. Då ska du söka det här jobbet och göra dig redo för en spännande resa. The Park söker nu en redovisningsekonom som på sikt har ambitioner att utvecklas och göra skillnad. I rollen kommer du arbeta tätt med bolagets CFO och även samarbeta med bolagets externa partner Aspia. Du har examen inom ekonomi/finans/redovisning och har gärna arbetat några år med detta. Har du driv och stark leveransförmåga kombinerat med en skön personlighet kommer du förmodligen trivas bra i teamet. I rollen ingår, förutom löpande fakturering, bokföring, redovisning att:
  • Var med och digitalisera vårt redovisningsarbete
  • Bidra med ekonomiska analyser och rapporter
  • Utveckla och förbättra ekonomiska rutiner
I gengäld erbjuder vi
Ett flexibelt och utvecklande arbete i en spännande företagsgrupp som befinner sig i förändring och tillväxt. Är du rätt person ser vi dig utvecklas i rollen och successivt axla ett större ansvar inom bolaget.
Intresserad?
Skicka ditt CV och personliga brev till oss! Vi genomför intervjuer löpande och är beredda att vänta in rätt person. Tjänsten kan vid rätt match dock tillträdas omgående
Vilka är The Park?
The Park är ett personligt och kreativt co-working space med kontor, eventytor & konferensrum på två attraktiva adresser i Stockholm med all service inkluderad. Come join us!
Ansökningstiden för det här jobbet har löpt ut. Men oroa dig inte, vi har fler jobbmöjligheter!

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !