fbpx

Gigway till The Park Södra

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Vi på Gigway har valt nya The Park Södermalm som en samarbetspartner för coworking för vår community av frilansare eftersom att de har förstått det moderna sättet att jobba. Gigway och The Park är likasinnade i vision, människor och kultur. De växer inom coworking i Stockholm, samtidigt som vi växer inom matchning av frilansare och frilansuppdrag.
Gigway är tack vare samarbetet ett steg närmare att kunna erbjuda ett helhetserbjudande till professionella giggare i Stockholm, säger Adrian Swartz, medgrundare och VD.
Vi är riktigt glada att Gigway valt The Park Södra som sin samlingsplats för nya entreprenörer. Nätverket som idag består av över 1000 personer är frilansare inom olika kreativa näringar där det gemensamma är frihet i sitt arbete men där en samlingsplats behövs.
– På detta sätt är Gigway väldigt likt oss på The Park. Vi vill att människor träffas för då vet vi att än mer kreativa lösningar kan skapas, säger Oskar Brobacke, site manager The Park Södra.
– Vi välkomnar alla nya härliga medlemmar och Gigway har till att börja med 8 skrivbord men sen tillgång till flera tusen kvm yta, fortsätter Oskar.
Välkommen Gigway till The Park!
Vi är stolta att ha er ombord.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !