fbpx

Axon Profil expanderar i Europa

Gustaf Gerleman, medgrundare och vd för Axon Profil

Axon Profil som grundades av bröderna Gustaf och Axel Gerleman säljer företagsmerch på nätet. Deras syfte är att omvandla hur företag handlar profilprodukter genom att erbjuda en smidig och inspirerande tjänst. Sedan 2006 har de assisterat ett stort antal små och stora företag i hela Europa, och hjälpt dem att möta sina behov av profilprodukter. 

Bolaget har sitt huvudkontor i Stockholm men är också verksam i Spanien, Österrike, Italien, Finland, Norge, Danmark och Tyskland. Under pandemin uppmärksammade Axon Profil att företag utökade sin budget för att inkludera även merchandise. Under 2022 ökade e-handelsbolaget sin omsättning med 64 procent, vilket resulterade i en total försäljning på nära 86 miljoner kronor.

Trots motgångar inom e-handelsbranschen har de i år även ytterligare utvidgat till Frankrike och Spanien, länder som de satsar på genom bland annat nyrekryteringar för att fortsätta sin verksamhetsutveckling. Vägen till deras framgång tycks vara att de är mer än bara en produkt. Axon erbjuder deras kunder personlig service i form en kontaktperson, unika erbjudanden, välkända varumärken, lagerhållning, hjälp med design samt att alla inköp, beställningar och fakturor samlas smidigt via deras hemsida. Vinsten i fjol landade därmed på 15 miljoner kronor genom dels att intresset för profilprodukter har ökat samt en kraftig expansion i Europa.  

 Axon Profil har kanske hittat nyckeln framgång genom att ge bra service där de inte bara tar ett, utan flera steg längre. Det ska bli spännande att följa hur de expanderar sin verksamhet i Europa. Vi på The Park är stolta att ha Axon hos oss och gratulerar varmt till framgången! 

 

Läs mer om Axon Profil på deras hemsida här!

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !