VD till The Park

The Park, en av de största coworking-aktörerna i Sverige, söker VD som brinner för att driva och utveckla ett tillväxtbolag. Med sina över 1000 medlemmar, nära 300 företag och dryga 12 000 kvm i Stockholm är The Park en stark ställning i branschen. Inför kommande uppväxling söker vi en ny VD som ska fortsätta tillväxtresan framöver.

För att du ska trivas i denna roll så ska du vara en drivande och resultatorienterad affärsutvecklare med ett stort personalhjärta. Du förstår att tydlig, engagerande och konsekvent kommunikation är nyckeln till framgång – oavsett uppgift.

Du är inte heller rädd för att kavla upp ärmarna och jobba tillsammans med ditt team – i stort såsom smått, och du förstår att din framgång vilar i teamets hälsa och välgång. Du har en stor förståelse för att upplevelsen av The Park är direkt avgörande för att våra medlemmar ska bli våra största ambassadörer och att de attraherar nya medlemmar.

I din roll som VD ingår bland annat:

> Övergripande ansvar för att utveckla, effektivisera och följa upp The Parks ekonomi, personal och bolagets verksamhet och fortsatta utveckling.

> Operativt ansvar kombinerat med en strategisk förmåga att skapa och förverkliga framtida tillväxt.

> Bygga ett starkt team där vision, mission och affärsplan är den gemensamma spelplanen för verksamheten.

> Kommunikativt ansvar gentemot både interna och externa parter.

> Tillsammans med ledningsgruppen (cheferna för Finance, Operations samt Sales/Marketing) ansvara för budget, prognoser och förhandling med externa kontakter såsom fastighetsägare, banker etc.

Tjänsten är placerad i Stockholm och du rapporterar till The Parks styrelse och ägare.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en relevant utbildning och bakgrund för uppdraget som VD i tillväxtbolag.

Gedigen erfarenhet som verksamhetsledare och gärna inom någon eller några av följande branscher; fastighet, hotell, konferens och/eller events.

Mångårig erfarenhet som personalledare med stor förmåga att motivera och engagera både medarbetare nuvarande/blivande kunder.

Då The Park befinner sig i stark tillväxt så har du med fördel tidigare erfarenhet från att bygga och utveckla bolag, team och medarbetare. Du har direkt personalansvar för 10-talet personer och kommer att ha stor möjlighet att påverka nuvarande organisation på ca 40 personer.

Ansökan till tjänsten är stängd.