The Park har flyttat ut från lokalerna vid Rådhuset och kommer istället öppna upp på ett annat location inom en snar framtid. För mer information gällande kontorsplats på våra andra närliggande kontorshotell, vänligen kontakta våra rådgivare på [email protected]

LEVANDE & DYNAMISK

Alldeles intill Rådhusets tunnelbaneuppgång kommer du till The Park Rådhuset. I byggnadens kreativa och sköna miljö blir dina idéer till verklighet. Här sitter du med närhet till Centralen och Fridhemsplan med flera restauranger och caféer i närheten.
Som medlem hos The Park blir du en del av vårt community med över 850 entreprenörer aktiva inom alla tänkbara branscher. Här kan du fokusera på ditt arbete och knyta nya ovärderliga kontakter – så ordnar vi resten. All inclusive med en personlig inramning helt enkelt.

Vad är The Park?

The Park är ett personligt och kreativt co-working space med kontor, eventytor och konferensrum på tre attraktiva adresser i Stockholm med all service inkluderad. Vi erbjuder fyra co-workingmedlemskap och skräddarsyr ditt event eller din konferens.

Hitta hit

Kungsholmsgatan 2108-506 34 700[email protected]

Receptionens Öppettider

Måndag - Fredag07:30 - 17:30
Lördag & SöndagStängt