The Park Rådhuset

The Park Rådhuset är ett co-working space på Kungsholmen som kännetecknas av sina varierande färger och former. Centralt i byggnaden hittar du den gamla bion Metropolis som idag är ombyggd till en dynamisk eventlokal, perfekt för föreläsningar, AWs och andra evenemang.
Boka visning här

LEVANDE & DYNAMISK

Alldeles intill Rådhusets tunnelbaneuppgång kommer du till The Park Rådhuset. I byggnadens kreativa och sköna miljö blir dina idéer till verklighet. Här sitter du med närhet till Centralen och Fridhemsplan med flera restauranger och caféer i närheten.
Som medlem hos The Park blir du en del av vårt community med över 850 entreprenörer aktiva inom alla tänkbara branscher. Här kan du fokusera på ditt arbete och knyta nya ovärderliga kontakter – så ordnar vi resten. All inclusive med en personlig inramning helt enkelt.

Vad är The Park?

The Park är ett personligt och kreativt co-working space med kontor, eventytor och konferensrum på tre attraktiva adresser i Stockholm med all service inkluderad. Vi erbjuder fyra co-workingmedlemskap och skräddarsyr ditt event eller din konferens.

Hitta hit

Kungsholmsgatan 2108-506 34 700[email protected]

Receptionens Öppettider

Måndag - Fredag07:30 - 17:30
Lördag & SöndagStängt

Vi erbjuder öppna, sociala ytor men har även privata rum.

Boka visning här