5 tips på hur du maximerar din coworking-upplevelse

Här kommer 5 tips på hur du på bästa sätt tar vara på din tid på ett coworking space

Nätverka

Du är på din arbetsplats, men det är samtidigt en gemensam yta där flera andra likasinnade delar utrymmet. Det kan vara svårt att förhålla sig till det,  men ett tips är att tänka på det utbytet som båda parter får ut av att nätverka. Det kan vara en lunch där det inte är lika stelt eller där fokus inte är på arbetet utan där ni istället pratar om dagens stora snackis i nyheterna. Eller så spelar ni en match pingis och tar det därifrån.

Delta i aktiviteter

 Det finns säkert något skämt om hur mycket pingis som spelas på coworking spaces, men det finns en anledning till det. Att ta en 5-10m paus och köra en match kan göra skillnaden på hur mycket energi du har kvar vid dagens slut, och kan göra så att du knyter nya kontakter. 

Men det är inte bara pingis som finns att delta i. Du kan med fördel försöka att vara med på så mycket som möjligt som arrangeras, om det är frukostar, AWs eller andra evenemang så är det bra att komma ihåg att de just arrangeras för medlemmarnas skull.

Utnyttja ytan som finns

Lite samma tema som de tidigare punkterna. Men använd all yta som finns tillgänglig och alla faciliteter på plats. Printers, telefonbås, studios eller vad som helst. Det är till för medlemmarna, och vill du få ut så mycket som möjligt av din tid på ett coworking space så är det ett tips att utnyttja alla möjligheter som ges.

Läs mer om våra anläggningar här

Hitta just din arbetsplats

Testa dig fram och se vilken arbetsplats som passar dig bäst. Du har säkert en förutfattad mening inför som inte nödvändigtvis behöver stämma när du väl är på plats. Fördelen med att sitta på ett coworking space är just variationen på vilken typ av arbetsplats du kan använda.

Var flexibel i ditt arbete

När du sitter på ett coworking space så har du en enorm möjlighet till att vara flexibel i hur du arbetar. Du har större frihet att sätta dina egna timmar, och kan lägga mer tid på arbetet när allt runtomkring såsom drift, service och städning sköts av någon annan. 

Läs mer om våra medlemskap här på The Park
Linda

Vi hjälper dig

Berätta lite om dina behov, så återkommer vi snabbt med den informationen du behöver. Välkommen!

*” anger obligatoriska fält

Senaste nyheter från The Park