fbpx

Forskarträff om livslångt lärande på Forskaren!

Forskarträff om livslångt lärande på Forskaren

Idag har vi i projektgruppen Lära att lära haft ett inspirerande avstämningsmöte här på Forskaren där vi på The Park är stolta projektpartners tillsammans med Luleå Tekniska Universitet, NOX Consulting, RISE och Omställningsfonden, där vi tillsammans driver ett forskningsprojekt kring miljöer, drivkrafter och attityder för livslångt lärande.

Just nu befinner vi oss i slutfasen av ett spännande datainsamlingsprojekt som undersöker hur självreflektion påverkar motivationen för fortsatt livslångt lärande.

Vi arbetar också på att ta fram en publikation och handbok som konkret visar hur man kan använda olika verktyg och modeller för att designa lärandeprocesser som främjar livslångt lärande.

Vi ser fram emot en höst fylld med fler interaktioner, nya deltagare och spännande insikter där vi också fortsatt kommer prototypa upplevelser här i mijön på The Park tillsammans med våra medlemmar.

Dessa projektdeltagare deltog i dagens träff på The Park: Jessica K. Ljungberg, Daniel Sörman, Elisabeth Åström, Patrik Sörqvist, Helena Sjöström, Felix Knutas, Mikael Ahlström och Jonah Tvelin.

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !