fbpx

The Park Sjöstaden

EN NISCHAD INNOVATIONSHUBB FöR digitala medier MetaVerse video skapare fotografer animatörer kreativa människor

nyhetsbrev-header-1.jpg

Innovationshubb för
Coworking - Sjöstaden

The Park slår upp dörrarna för en ny coworkinganläggning i Hammarby Sjöstad. En nischad innovationshubb för digitala medier och MetaVerse tillsammans med Goodbye Kansas.

Titel ? 🙂

I Hammarby Sjöstad ligger Goodbye Kansas House of Wonder. En plats som producerar prisbelönt visuellt material och kombinerar avancerad teknologi med artisteri i världsklass.

Titel ? 🙂

The Park ser samarbetet som ett sätt att ytterligare förstärka vår community på en attraktivt plats i Hammarby Sjöstad.

Företag
0
Medlemmar
0
Kundnöjdhet
0 %
År av erfarenhet
0
Coworking - Sjöstaden

Inspirerande miljö

Goodbye Kansas Studios är ledande inom teknologidrivet visuellt innehåll och animation i ett eget hus komplett med produktionsstudios och innovationsmijöer. The Park skapar nu Stockholms mest spännande plats för film, VR och Metaverse där vi ger möjligheten för en snabbt växande bransch att samlas i en fastighet som ligger i framkanten av innovation.

gbksocial_area.jpeg

Kreativ och innovativ hubb

The Park Sjöstaden ger möjligheten att bli del av en innovativhubb inom den digitala branschen i en levande miljö med kreativa och innovativa människor.

COWORKING - SJÖSTADEN

Tillsammans i Sjöstaden

Ett nytt utrymme för vår gemenskap att växa och nå längre genom nätverkets kraft, en plats där idéer förverkligas och ambitioner konkretiseras. Här kan ditt företag utvecklas i en kultur som är inspirerande, innovationsrik och glädjefylld.

nyhetsbrev-header-1.jpeg

Planer

våra paket

öppna

sociala ytor

privata rum

flexibla

Coworking - Sjöstaden

Innovationsresan fortsätter

The House of Wonder – Ett hus komplett med produktionsstudios och innovationsmiljöer, plats för externa möten, event eller konferenser. The Park kombinerar den miljön med coworking, service och andra mervärden samtidigt som Goodbye Kansas får en hyresgäst som bidrar till att samla framtidens talanger inom området i denna kreativa hubb.

DSC_2994-1.jpeg

Vad folk säger handlar om oss

Vi hjälper allt från enmansföretag till mellanstora bolag att växa.

5/5

The Park är inte bara ett kontorshotell. Det är mitt andra hem. Här sitter jag och mina kollegor på STHLM Retail Staff tillsammans med massvis av sköna människor. Vi får all service vi kan tänkas behöva. The Park´s Mood Managers stöttar oss på plats i vår vardag. Love It.

Jonas Kronlund

VD, Sthlm Retail Staff

2018-08-14_09-51-39.jpg
5/5
Kan varmt rekommendera The Park. Servicen och lokalerna är toppen men framför allt ger det bra möjligheter till nätverkande och samarbeten. Jag har idag samarbeten med tre ”The Park” bolag och jag har hittat en ny partner där vi gemensamt bildat två nya bolag.

Erik Linton

VD, Real Estate Academy

rb3.jpg
5/5
The Park gör det lilla företaget till ett storföretag! Här finns det stora företagets fördelar med det lilla företagets familjära känsla. Vi hade egna lokaler och var lite skeptiska till att dela lokaler med andra. Sedan vi flyttat in hos The Park kan vi inte förstå varför vi inte flyttat in här tidigare.

Robin Berglund

VD, Impressive Relations

Vi erbjuder öppna, sociala ytor, privata rum och flexibla medlemskaper.

Boka en visning genom att kontakta oss!

Boka Visning !

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!