Kontorsrum i Stockholm

The Park kontorshotell erbjuder flexibla och prisvärda kontorslösningar för både små och stora bolag. Vi tar hand om all logistik och administration som har med ert kontor att göra, så ni kan fokusera på er kärnverksamhet.
Boka visning

Fördelar med kontorshotell

The Park är ett kontorshotell/coworking space vilket innebär att olika företag och frilansare delar på kontorsutrymme. Det här är ett nytt sätt att jobba på och har tidigare varit framförallt småföretag och frilansare som nyttjat det, men nu ser vi att allt fler större företag vänder sig till coworking och dess fördelar.

Eget kontorsrum

I våra kontorsrum har ni möjlighet att skapa en personlig inramning och branding av ert företag. Givetvis ingår all service och förmåner som kommer med att arbeta på ett coworkingspace. En perfekt lösning av båda världarna.

Allt i ett lösning

Det är billigare för företag att hyra ett kontor som redan har allt nödvändigt. Fokusera på det som är viktigt och frigör tid från logistik, kontorsunderhåll och administration.

Flexibelt kontrakt

Våra kontrakt är flexibla och anpassade efter företagets situation. Ifall behovet ser annorlunda ut i framtiden kan ni snabbt byta till ett större eller mindre kontor.

Stort community

The Park uppmuntrar till en social arbetsplats med olika interaktioner och samarbeten. Att jobba över företagets gränser gör att medarbetare enkelt träffar nya människor, delar kunskaper och hittar nya sammanhang.

Våra kontorshotell

The Park finns på två attraktiva adresser i centrala Stockholm.
The Park Södra

I ett myllrande nytt område kallat Stockholmsverken på Södermalm som just i detta nu skapas av AMF Fastigheter. Här finns det 8000 kvm för 850 medlemmar från kreativa industrier som hyr kontor i våra dynamiska lokaler.

The Park Haga

Ett stenkast från Odenplan i Vasastan ligger The Park Haga, med närhet till både pendeltåget (Odenplan) och T-banan (St. Eriksplan). Här sitter du i navet av framtiden där food trucks, kreativitet och AW:s är en del av din vardag.

Allt i en faktura

Det är billigare för företag att hyra ett kontor som redan har allt nödvändigt. Fokusera på det som är viktigt och frigör tid från logistik, kontorsunderhåll och administration.
  • Kontorsrum i olika storlekar
  • Mötesrum och telefonrum
  • Ergonomiska möbler
  • Supersnabbt och stabilt Wi-Fi
  • Reception och service desk
  • Tillgång till Mood Managers
  • Kontinuerlig städning
  • Utskrifter i färg
  • Posthantering

Vad våra medlemmar säger

Coming from humble beginnings at KTH, The Park offers us an amazing working environment with access to facilities we have never previously had. We have more than enough space to grow our team as we scale up. The Park’s team has been extremely welcoming to us and are always on hand to help whenever needed, something we value very highly!”
Samer Al Moubayed CEO, Furhat Robotics
“Sedan vi flyttat till The Park har The Park visat på toppservice och varit så samarbetsvilliga. Eftersom vi har kurser på The Park Södra så kopplar våra kunder ihop oss med The Park Södra. Så hur våra kunder upplever kurserna påverkas av hur det är på The Park. Och vi kan säga att det bara är POSITIVT från kunderna. Tillsammans kan vi ta våra kurser till nya nivåer.”
Charlotte Colliander CEO, Snacka Snyggt
“Innan vi valde The Park tittade vi på flera liknade Communitys och co-working spaces. Vi fastnade för The Parks’ flexibla upplägg, olika sajter och trevliga bemötande. Vår uppfattning har därefter enbart stärkts. Vi upplever er som en energigivande och trevlig miljö med högt tempo.”
Anders Norén CEO, Game Intelligence
The Park gör det lilla företaget till ett storföretag! Här finns det stora företagets fördelar med det lilla företagets familjära känsla. Vi hade egna lokaler och var lite skeptiska till att dela lokaler med andra. Sedan vi flyttat in hos The Park kan vi inte förstå varför vi inte flyttat in här tidigare.
Robin Berglund VD, Impressive Relations

Boka visning med en av våra rådgivare

Fyll i formuläret eller kom förbi på en kaffe när det passar dig. Vi svarar snabbt på er förfrågan.
Boka visning