LEDIGA JOBB

SÄLJARE TILL THE PARK

CONTENT MANAGER

SITE MANAGER – MAMMAVIKARIAT

CAFÉBITRÄDE
THE PARK SÖDRA

VILL DU BLI EN DEL AV THE PARKS UNDERBARA TEAM?

DIN FRAMTID HOS THE PARK

The Park är ett personligt och kreativt co-working space med kontor, eventytor & konferensrum på attraktiva adresser i Stockholm. Vi är platsen där entreprenörer, frilansare och startups trivs, samarbetar och växer. Ingen dag är den andra lik hos oss. Du umgås dagligen med entreprenörer, konferensgäster, nya och gamla medlemmar. För dig som vill jobba med service, utvecklas, växa och ta mer och mer ansvar är The Park den perfekta arbetsplatsen.

Vi på The Park tror på det personliga mötet och inte bara på hur du ser ut på pappret, en positiv attityd och energi vinner över formella meriter alla dagar i veckan. Vi är måna om att alla, med olika personligheter och bakgrunder, får ta plats och komma till tals.

Det ska vara roligt att komma till jobbet hos oss! En intensiv arbetsdag avslutas ofta med rundpingis eller ett intressant snack med en nyinflyttad startup. Vi har byggt en kultur som är öppen, positiv, inkluderande och som präglas av can-do attityd. Kort sagt, vi är kulturen du inte visste att du saknade.

Ser du dig själv i någon av rollerna vi just nu söker? Skicka din ansökan genast! Är du nyfiken på hur det skulle vara att jobba med oss? Maila: hello@thepark.se.

Vill du veta mer om allt som händer på The Park?