Edtech Workshop: Lärandets Drivkrafter

Välkommen på Workshop: Lärandets Drivkrafter.

Välkommen på ytterligare en inspirerande föreläsning och fördjupande workshop kring drivkrafter och motivation i lärandet på The Park!

Luleå Tekniska Universitet driver tillsammans med Sprout Park ett forskningsprojekt kring livslångt lärande, på uppdrag av Vinnova. Syftet är att utveckla metoder och verktyg utifrån evidensbaserade insikter om vad som skapar motivation för lärande. Vi bjuder in dig med bakgrund inom och med  intresse för lärandet att delta på en workshop tillsammans med övriga partners Hyper Island, Swedish EdTech och The Park.

Under tre timmar varvar vi presentationer av de olika preliminära resultaten från forskarna med diskussioner och kreativ idéutveckling tillsammans ett hackahton-format. Vi hoppas att ni som deltagare skall få med er värdefulla insikter till egna utvecklingsprojekt och samtidigt bidra till en verktygslåda som kan lyfta designen av framtidens utbildningar mot mer engagerande lärande upplevelser.

Var?
The Park Södra i Stockholm, eller online.

När?
Kl 13-16:30 den 4 Oktober.

Föreläsande forskare:
Jessica K. Ljungberg, Professor i teknisk psykologi, LTU
Daniel Sörman, Universitetslektor i Psykologi, LTU
Elisabeth Åström, Universitetslektor i Psykologi, UM

Facilitator: Mikael Ahlström och Anna Ásbjarnardóttir, Sprout Park

Anmäl dig här

Möjliggör för fler att delta på dina event.

Livesänd och spela in dina föreläsningar, workshops eller seminarier hos The Park.

Kontakta oss.