The Park Lanserar Podcasten Growing Together!

 

The Park Podcast – Growing Together.

The Park lanserar nu den egenproducerade podcasten Growing Together, en podd om kreativitet, sammanhang och att växa som företag och människa. Här delar våra medlemmar med sig av sin kunskap och sina berättelser, tillsammans med inbjudna gäster och experter. Nyckelordet här är just tillsammans. Vi behöver nämligen varandra för att växa och utvecklas. Det är hjärtat i coworking, och hjärtat i vår podd.

 

 

Lyssna på premiäravsnittet av

Growing Together här:

 

 

Avsnitt 1: Så skapar du en inkluderande arbetskultur

med Zozo Hassan och Brandon Sekitto

 

 

I premiäravsnittet av Growing Together träffar ni tillsammans med podcast-host Anna Vogel gästerna Zozo Hassan och Brandon Sekitto. Temat är inkluderande arbetskultur, något som både Zozo och Brandon jobbar med på olika sätt.

Hur kan du som företag, organisation, ledare eller kollega skapa en kultur där alla känner sig sedda och hörda? Hur kan du ta tillvara på olika bakgrunder och perspektiv på bästa sätt? Zozo och Brandon delar med sig av de möjligheter och utmaningar de möter i sitt dagliga arbete, men också av egna erfarenheter av bristande inkludering.

 

 

“Att bygga en inkluderande kultur handlar mycket om att våga ha det lite obekvämt. Det är jätteläskigt, men tänk också på vad ni kommer att vinna på det. När alla känner att de kan vara sig själva, det är då någonting underbart händer. Då kan jag vara kreativ och bidra med mina tankar och idéer utan att hålla mig själv tillbaka. När jag gör det, och när vi gör det tillsammans, då kommer vi ett snäpp högre. Det är det jag älskar så mycket med att bygga inkluderande strukturer och kultur.” 

– Zozo Hassan.

 

 

“Att inte tillhöra normen inom en organisation kan vara stressande. Du kan känna stress över hur du ska komma in i ett samtal, presentera din pitch eller annat. Den här stressen kan alla ha, men lägg på ytterligare ett lager – du är en minoritet i en organisation där du inte blir sedd eller inkluderad i ett samtal. Då blir det ytterligare en stress, som kallas minoritetsstress. Det här tycker jag att organisationer ska ha mer koll på.”

– Brandon Sekitto.

 

Zozo Hassan är grundare av Naz Consulting, som förmedlar utrikesfödda ingenjörer till teknikföretag. Brandon Sekitto är entreprenören som är expert på interkulturell kommunikation. Båda är medlemmar på The Park Södra i Stockholm.

 

 

Hosted by

Podden produceras av och på The Park, av vårt egna fantastiska The Park Studio team. Dessa inledande avsnitt av Growing Together görs tillsammans med The Park medlemmen Anna Vogel som host.

Anna Vogel är coach, föreläsare och sångerska. Hon har det egna företaget By Annavogel och karriärprogrammet Women in Business där hon hjälper kvinnor att skapa ett arbetsliv de älskar. Hon har en bakgrund inom kultur- och nöjesbranschen och driver också sin egen podcast, En kaffe med Vogel.

 

 

 

 

Lyssnat färdigt?

Har du lyssnat färdigt på avsnittet men vill fortsätta att fördjupa dig ännu mer? Börja här:

Vad säger diskrimineringslagen?

Diskrimineringsombudsmannens checklista för att skapa en mer inkluderande arbetsplats.

Mer om normkritik hos Jämställ.nu

 

 

Vill du boka visning på en av The Parks Studios?

Kontakta oss så får du snabb återkoppling och möjligheten till en visning!

Du kan läsa mer om oss på The Park här

Ta Kontakt!