Kreativiteten flödade bland våra små gäster i helgen

I helgen arrangerade vi, tillsammans med AMF Fastigheter och eventbyrån SilverBird, ett höstlovsevent som gick i Pappas Pärlos-anda, allkonstnären som skapat ett unikt stadsgalleri i vårt område – Stockholmsverken. 

Spöken, pumpor, Super Marios, Minioner. Vårt café var omsvärmat av fina kreationer och strykjärnet gick varmt. Trots hällregn på lördagen och en hel del familjer som valde att åka iväg under höstlovet blev vi positivt överraskade över den fina respons som eventet fick. Våra förhoppningar är att fortsätta med liknande arrangemang som skänker glädje och gemenskap till medlemmar och gäster.

Har du en idé för ett event som du tycker skulle passa perfekt i våra lokaler på The Park? Don’t be a stranger. Kontakta oss på editorial@thepark.se och berätta mer!