Kul att ha er hos oss B Human

Våra nya parkies, B Human, hjälper hälsodrivna och förändringsvilliga individer till hållbar utveckling oavsett om målet är bättre relationer och välmående eller resultat och affärer, för enligt dem hänger allt ihop.

Deras utgångspunkt är från ett helhetsperspektiv där de tittar på flera delar av ditt liv, situation eller utmaning, för att förstå varför du befinner dig där du är och kunna hjälpa dig på vägen framåt.

Oavsett om de använder coaching, workshops eller träning som verktyg vill de bidra till att stärka människor inifrån och ut. För att så många som möjligt ska må bra, kunna vara sig själv och komma till sin rätt.

Vi ser fram emot att se er utvecklas tillsammans med oss, varmt välkomna till The Park!

 

På bild: Hanna Kantonen, coach på B Human.